Advokat boligkøb

Jesper Graff fra Boligadvokat24

Boligkøb er et af livets store investeringer og kan være en lang og bekostelig proces. Uanset om valget står på en villa eller et rækkehus anbefaler vi, at der tages kontakt til en advokat ved boligkøb, da du som køber står på egne ben, mens sælger har ejendomsmægleren til rådighed.

Uanset om du er førstegangskøber eller har erfaring med boligkøb, opstår der næsten altid forundrende juridiske spørgsmål, som kan være afgørende for resten af handlen.

Her på siden kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål ved boligkøb:

 • Fortrydelsesret
 • Pantebrev
 • Skøde
 • Tilstandsrapport
 • Familieoverdragelse
 • Se resten af listen her

 • Hvad er fordelen ved en boligadvokat?

  Advokatforbehold

  Ved boligkøb anbefaler vi altid et advokatforbehold i købsaftalen. Således kan advokaten trække køber ud af handlen, selv efter købers underskrift, uden at køber skal betale godtgørelse til sælger, hvilket køber ellers er berettiget til, uden et advokatforbehold.

  Berigtigelse

  Boligadvokaten vil sørge for at handlen gennemføres i overensstemmelse, med de aftalte vilkår der fremgår af købsaftalen, og at de aftalte deadlines overholdes. Ved bolighandel er det købers opgave, at sørge for det nye skøde samt tinglysningen af dette og tegningen af en ejerskifteforsikring mv.

  Forhandling af pris

  I de indledende faser af boligkøb, inden købsaftalen udarbejdes og den endelige pris fastsættes, kan vores erfarne købermæglere være behjælpelige med et pris nedslag.

  I Boligadvokat24 består vi af ejendomsmæglere, sagsbehandlere og advokater, og har været tilstede i mange forskellige slags bolighandler. Vi ved hvilke forhandlingsteknikker vi skal anvende, og hvad vi skal se efter i tilstandsrapporten og ved huset, så du ikke betaler overpris.


  Gratis & uforpligtende samtale?

  Ring 71 99 00 24

  Tryg bolighandel


  • Advokatsamfundet

   Vi er medlem af Advokatsamfundet. Du er sikret uafhængig rådgivning. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

  • Boligadvokat priser

   Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris.

  • Skøder

   Skal du blot have oprettet og tinglyst et skøde, så klarer vi også dette. Skøde og tinglysning.

  • Landsdækkende Boligadvokat

   Vi er en online virksomhed, så hvis du skal bruge en billig boligadvokat i København, Odense, Aarhus, Roskilde, Hillerød eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig. Hele bolighandlen kan klares over telefon og e-mail i stedet for at mødes fysisk – med den spildtid det indebærer. Vi bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og leverer en klar og præcis rådgivning.

  Ingen Handel, Intet Salær
  Fuld køberpakke : 6.924 kr.

  71 99 00 24

  Gratis & Uforpligtende
  Samtale?

  Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
  så ringer vi til dig!

   
  Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
  +