Advokat Huskøb

Jesper Graff fra Boligadvokat24

Når man beslutter sig for at købe villa, parcelhus eller rækkehus kræver det, at man grundigt læser og forstår alle dokumenter, informationer og tilbud vedrørende huset. Huskøb kan være en lang og vanskelig proces, der i de fleste tilfælde kræver en bred vifte af erfaring og viden om ejendomshandel, som findes hos ejendomsmæglere og advokater.

Dokumenterne som købsaftale og tilstandsrapport kan være vanskelige at forstå, og de vigtige detaljer kan ved første øjekast let overses. Som Boligadvokater er det vores pligt at finde alle faldgruberne ved ejendommen, så du som køber med sikkerhed ved, hvad du går ind til.

Advokatforbehold

Ved huskøb anbefaler vi på det kraftigste, at inden købsaftalen underskrives, at køber sikre sig advokatforbehold i købsaftalen. Advokatforbeholdet betyder, at handlen trods underskrift fra købers side, ikke er bindende hvis ikke købers rådgiver kan godkende handlen.

Der er penge at spare

Advokatforbeholdet er vigtigt, da man som køber har ret til senest 6 hverdage efter aftalens indgåelse at fortryde sit køb. Dette medfører dog, at køber betaler sælger en godtgørelse på 1% af købesummen. Med et advokatforbehold kan boligadvokaten trække køber ud af handlen, selv efter køber har underskrevet købsaftalen, hvis advokaten ikke finder handlen passende. Advokatforbeholdet tillader også køber, at slippe for at betale godtgørelsen til sælger.

Skøde og tinglysning

BoligGadvokaten har ikke kun til opgave at rådgive køber, men sørger også for udarbejdelsen af skødet og efterfølgende tinglysningen af dette. Tinglysningen finder sted digitalt, og kræver signering af både køber og sælger via NemID.

Derudover er det også købers Boligadvokat der udarbejder refusionsopgørelsen, som igen kræver købers og sælgers underskrift.

Husk, ved bolighandel er ejendomsmægler kun sælgers rådgiver, mens du som køber står på egne ben. Hos Boligadvokat24 varetager vi dine interesser og forhandler den bedste handel på dine vegne. Som boligadvokat er vi uafhængige og modtager ingen provision af sælger, banker eller andre pengeinstitutter.

Benyt vores erfarne købermægler til, at forhandle prisen ned på din drømmebolig – til fast lav pris


Gratis & uforpligtende samtale?

Ring 71 99 00 24

Tryg bolighandel


 • Advokatsamfundet

  Vi er medlem af Advokatsamfundet. Du er sikret uafhængig rådgivning. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

 • Boligadvokat priser

  Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris.

 • Skøder

  Skal du blot have oprettet og tinglyst et skøde, så klarer vi også dette. Skøde og tinglysning.

 • Landsdækkende Boligadvokat

  Vi er en online virksomhed, så hvis du skal bruge en billig boligadvokat i København, Odense, Aarhus, Roskilde, Hillerød eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig. Hele bolighandlen kan klares over telefon og e-mail i stedet for at mødes fysisk – med den spildtid det indebærer. Vi bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og leverer en klar og præcis rådgivning.

Ingen Handel, Intet Salær
Fuld køberpakke : 6.924 kr.

71 99 00 24

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

 
Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+