Advokat til andelsbolig

Jesper Graff fra Boligadvokat24

Skal du købe en andelsbolig er der en række forhold og dokumenter, man som køber skal være opmærksom på. Typisk er der to dokumenter der udgør kernen i en andelsbolig-handel: Sælgers købsaftale og overdragelsesaftalen fra andelsboligforeningen.


Derudover skal der hentes en række andre dokumenter fra en bred personkreds, der er involveret i salget f.eks. andelsboligforeningens bestyrelse, administrator, vurderingsmanden, banken og  evt.  pant- og udlægshavere.


Vi er specialister i andelsboliger

Boligadvokat24 er specialister i at rådgive omkring køb af andelsboliger. Vi sikrer, at alle relevante dokumenter fremskaffes, og vi gennemgår dem sammen med dig. Hvis der er økonomiske eller juridiske risici ved handlen, sørger vi får at afdække dem, så du får et sikkert grundlag for dit køb.

Vi rådgiver dig gennem hele købsprocessen og gennemgår alle bilag, der ligger på både hovedejendommen, andelsboligforeningen og selve lejligheden, herunder bl.a. købsaftalen, foreningens regnskaber, referater fra generalforsamling, nøgleoplysningsskema m.fl.

Køb vores Andelsboligpakke for 6.924,- inkl. moms og kom sikkert og trygt ind i din nye andelsbolig.Andelsbolig-pakken

 • Vi indhenter alle relevante dokumenter fra ejendomsmægler/advokat/administrator
 • Vi gennemgår købsaftale/overdragelsesaftale
 • Vi gennemgår handlens øvrige dokumenter
 • Vi håndterer kommunikation med ejendomsmægler
 • Følger hele handlen til dørs og holder dig opdateret undervejs

Pris: 6.924,- inkl. moms


Gratis & uforpligtende samtale?

Ring 71 99 00 24

Tryg bolighandel


 • Advokatsamfundet

  Vi er medlem af Advokatsamfundet. Du er sikret uafhængig rådgivning. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

 • Boligadvokat priser

  Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris.

 • Skøder

  Skal du blot have oprettet og tinglyst et skøde, så klarer vi også dette. Skøde og tinglysning.

 • Landsdækkende Boligadvokat

  Vi er en online virksomhed, så hvis du skal bruge en billig boligadvokat i København, Odense, Aarhus, Roskilde, Hillerød eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig. Hele bolighandlen kan klares over telefon og e-mail i stedet for at mødes fysisk – med den spildtid det indebærer. Vi bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og leverer en klar og præcis rådgivning.

Ingen Handel, Intet Salær
Fuld køberpakke : 6.924 kr.

71 99 00 24

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

 
Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+