Har man planer om at købe bolig i Holbæks nye områder, som Holbæk Havneby eller de nye bebyggelser på Munkholmvej, kan der være hjælp at hente hos Holbæk boligadvokat og købermægler.


Har man planer om at købe bolig i Holbæks nye områder, som Holbæk Havneby eller de nye bebyggelser på Munkholmvej, kan der være hjælp at hente hos Holbæk boligadvokat og købermægler.

Ejendomshandel kan for de fleste være et af livets store investeringer, som typisk finder sted 1 – 2 gange i livet, hvorfor det kan være vigtigt at dette gøres korrekt.

For førstegangskøberen kan et boligkøb være uoverskueligt og frustrerende, samtidig med, at der findes et hav af dokumenter, som købsaftalen, tilstandsrapporten, servitutter og lokalplaner, som alle kræver grundig gennemlæsning. Det er ikke ualmindeligt, at dokumenter tilsammen rummer 200 sider, og består af tekniske juridiske fagtermer, som ikke altid er let forståeligt for den almindelige køber.

Boligadvokatens fordele

Det er blandt andet i dokumenterne, at boligens tilstand kommer til udtryk, hvor det er også er på baggrund af disse, at boligadvokaten kan forberede et realistisk bud til mægleren. Dette er dog ikke den eneste fordel ved at benytte en boligadvokat.

Udover at gennemgå dokumenterne, kan boligadvokaten også udarbejde et advokatforbehold i købsaftalen. Det vil sige, hvis du som køber har underskrevet købsaftalen, og advokaten i mellemtiden gør et mærkværdigt fund i aftalen af afgørende karakter, kan advokaten omkostningsfrit trække køber ud af handlen.
Uden advokatforbeholdet skal køber betale sælger 1% af salgsværdien, som godtgørelse.

Boligadvokat Holbæk har med sin mange års erfaring en udvidet viden om, hvor de fleste fejl og mangler ved boligen befinder sig. Derfor kan boligadvokaten på kort tid få overblik over ejendommen, og hvilke forhandlingsteknikker der skal anvendes.
Derudover kan boligadvokaten fungere som tovholder ved handlen, og sørge for at aftalte deadlines og vilkår overholdes.

Sælger har stort set altid en ejendomsmægler ved sin side, og i Holbæk går man typisk til enten Danbolig på Ahlgade, Home eller EDC på Labæk. Ejendomsmægleren bliver også kaldt “en sælgers mand” som varetager sælgers interresser, og vil efter bedste evne sørge for at handlen gå til sælgers fordel.

Som køber står du derfor alene om boligkøbet, hvorfor de fleste vælger at kontakte en boligadvokat eller en købermægler. Disse vil rådgive og vejlede køberen om boligkøbet, stå for pris forhandlingerne, berigtigelsen af handlen og være til købers rådighed fra start til slut.


Publiceret:
Opdateret7. juni 2018
Af:

Hellerup
Boligadvokat24

Gammel Vartov Vej 2,
2900 Hellerup

Man - tors: 09-17
Fre: 09-15

Ingen Handel, Intet Salær
Fuld køberpakke : 6.924 kr.

71 99 00 24

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

 
Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+