Ualmindelig lav salgstid på sommerhusmarkedet

Siden februar måned er salgstiden næsten faldet med 100 dage.Det er i år lettere at komme af med sit sommerhus, sammenlignet med de sidste par år. For at opleve lavere salgstider skal man se helt tilbage på år 2011, skriver Boligsiden.dk.

Man skal ikke se langt for at opleve den faldende salgstid, der allerede fra sidste måned er faldet med to uger, for hele Danmark.

Siden februar måned er salgstiden næsten faldet med 100 dage, og ser man tilbage på det samme tidspunkt sidste år er salgstiden år lavere med over tre uger.

“Det er typisk efter påsken, at sommerhushandlen rigtig bliver skudt i gang, og fortsætter til starten af efteråret. Typisk hjælper vi til med skødet, men oplever også en del sager vedrørende familieoverdragelse, hvor man kan overdrage sommerhuset til børn eller børnebørn til fordelagtige vilkår.” udtaler Jesper Graff, fra Boligadvokat24.

Det er især Region Hovedstaden der er med til at trække gennemsnittet ned, hvor det alene tager 133 dage, eller cirka 4,5 måned, at få solgt sit sommerhus. Herefter finder man Region Sjælland, hvor det tager cirka 7,5 måned at komme af med sommerhuset.
I gennemsnit tager det 245 dage, at få solgt et sommerhus i Danmark.

I den seneste måned er salgstiden faldet med cirka 6,4 procent i hele landet, mens den på årsbasis er faldet med næsten 9 procent.

Det er typisk ved august måned, at salgstiden når sit laveste, mens den herefter begynder at stige indtil februar måned, hvor danskerne igen sætter gang i sommerhushandlen.

Har du brug for en boligadvokat til salg af dit sommerhus, så udfyld venligst kontakformularen eller ring 7199 0024.

Læs ogsåSommerhuspriserne stiger på Sjælland

Hellerup
Boligadvokat24

Gammel Vartov Vej 2,
2900 Hellerup

Man - tors: 09-17
Fre: 09-15

Ingen Handel, Intet Salær
Fuld køberpakke : 6.924 kr.

71 99 00 24

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

 
Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+