Billig boligadvokat

Jesper Graff fra Boligadvokat24

En boligadvokat er til dig, som er førstegangskøber eller blot søger en rådgiver på sin side. Uanset din situation er der masser af hjælp at hente, hos en boligadvokat.

Købsprocessen kan være lang og uoverskuelig, og for den almindelige køber kan alle de forskellige rapporter og dokumenter, som tilstandsrapporter, købsaftaler, lokalplaner og refusionsopgørelser være svære at gennemskue.

Hos Boligadvokat24 er vi et bredt team af advokater, ejendomsmæglere og sagsbehandlere, der gør os velegnede til enhver ejendomshandel. Vi varetager kun dine interesser og sørger for, at handlen sker til din fordel.

Billig Boligadvokat

Prisen for advokatrådgivning behøver ikke at koste alverdens penge. Hos os finder du en billig boligadvokat til dit huskøb – til en fast lav pris.

Vores mest foretrukne køberpakke:

Rådgivningspakke – Pris: 6.924,00

Gennemgang af købsaftalen og samtlige øvrige bilag samt berigtigelsen, herunder skøde og refusionsopgørelse.

Se priserne på vores øvrige pakker. Alle priser er inkl. moms:

Køberpakker:

Skødepakke
Pris: 2.524,00
I skødepakken udarbejder vi digitalt skøde og foretager korrekt tinglysning heraf. Tinglysningsafgiften indgår ikke i prisen.

Købermægler
Pris: 6.524,00
Vi sætter fokus på at undersøge boligen grundigt inden prisforhandlingen, så vi ved, hvilke forhandlingsteknikker, der skal sættes i værk for at opnå et optimalt prisnedslag.

Kontakt os i dag på 7199 0024 og få et forspring på din kommende bolighandel.


Sælgerpakker:

Skødepakke
Pris: 2.524,00
I skødepakken udarbejder vi digitalt skøde og foretager korrekt tinglysning heraf. Tinglysningsafgiften er indgår ikke i prisen.

Købsaftalepakke uden rådgivning
Pris: 7.995,00
Udarbejdelse af købsaftalen, så den afspejler din ejendom. Du står selv for at indhente dokumenter, såvel som kontakt med køber og dennes rådgiver/bank.

Købsaftalepakke med rådgivning
Pris: 10.995,00
Udarbejdelse af købsaftalen, samt juridisk rådgivning, og vi gennemgår aftalens vigtigste dele. Herunder indarbejdelse af rettelser og særlige vilkår i aftalegrundlaget. Vi indhenter dokumenterne, og står for at kontakte købers rådgiver og bank. Tillæg 1 er indeholdt i denne pakkeløsning.*

Mellempakken uden købsaftale eller rådgivning
Pris: 3.924,00
Vi berigtiger handlen for dig. Herunder udarbejder vi skødet og refusionsopgørelsen.


billig-boligadvokat-boligkøb-bolighandel

Prisen for advokatrådgivning behøver ikke at koste alverdens penge. Hos os finder du en billig Boligadvokat til dit huskøb – til en fast lav pris.“Ingen handel, Intet salær”


Vi har et princip om, at hvis ikke handlen bliver endelig, skal I ikke betale for den ydelse, vi har givet jer. Dette gælder uanset, hvornår i processen handlen frafaldes, så længe det sker senest ved advokatforbeholdet.

Øvrige ydelser

Andelsbolig – kr. 7.924,00
Projektsalg – kr. 8.924,00
Entreprise – kr. 8.924,00
Samejeoverenskomst – kr. 3.924,00
Ægtepagt – kr. 4.224,00
Testamente – kr. 3.924,00
Mangelsag – kr. 7.924,00


Gratis & uforpligtende samtale?

Ring 71 99 00 24

Tryg bolighandel


 • Advokatsamfundet

  Vi er medlem af Advokatsamfundet. Du er sikret uafhængig rådgivning. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

 • Boligadvokat priser

  Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris.

 • Skøder

  Skal du blot have oprettet og tinglyst et skøde, så klarer vi også dette. Skøde og tinglysning.

 • Landsdækkende Boligadvokat

  Vi er en online virksomhed, så hvis du skal bruge en billig boligadvokat i København, Odense, Aarhus, Roskilde, Hillerød eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig. Hele bolighandlen kan klares over telefon og e-mail i stedet for at mødes fysisk – med den spildtid det indebærer. Vi bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og leverer en klar og præcis rådgivning.

Ingen Handel, Intet Salær
Fuld køberpakke : 6.924 kr.

71 99 00 24

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

 
Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+