Billig boligadvokat

Boligadvokat Jesper Graff

Hos Boligadvokat24 er vi et bredt team af advokater, ejendomsmæglere og sagsbehandlere, der gør os egnede til enhver ejendomshandel. Prisen for advokatrådgivning behøver ikke at koste alverdens penge. Hos os finder du en billig Boligadvokat til dit huskøb – til en fast lav pris.

Se priserne på vores mest fortrukne pakker. Alle priser er inkl. moms:


Køberpakker

PakkePrisIndhold
Rådgivningspakke6.924,00Gennemgang af købsaftalen og samtlige øvrige bilag samt berigtigelsen, herunder skøde og refusionsopgørelse.
Skødepakke1.924,00I skødepakken udarbejder vi digitalt skøde og foretager korrekt tinglysning heraf. Tinglysningsafgiften indgår ikke i prisen
Købermægler 6.524,00Boligsøgning, boligvurdering, forhandling af pris og vilkår mv.

Sælgerpakker

PakkePrisIndhold
Skødepakken1.924,00I skødepakken udarbejder vi digitalt skøde og foretager korrekt tinglysning heraf. Tinglysningsafgiften er indgår ikke i prisen
Købsaftalepakke uden rådgivning7.995,00Udarbejdelse af købsaftalen, så den afspejler din ejendom. Du står selv for at indhente dokumenter, såvel som kontakt med køber og dennes rådgiver/bank.
Købsaftalepakke med rådgivning10.995,00Udarbejdelse af købsaftalen, samt juridisk rådgivning, og vi gennemgår aftalens vigtigste dele. Herunder indarbejdelse af rettelser og særlige vilkår i aftalegrundlaget. Vi indhenter dokumenterne, og står for at kontakte købers rådgiver og bank. Tillæg 1 er indeholdt i denne pakkeløsning.*
Mellempakken uden købsaftale eller rådgivning3.924,00Vi berigtiger handlen for dig. Herunder udarbejder vi skødet og refusionsopgørelsen.
*Tillæg #1. Indhentelse af dokumenter. Dette tillæg kan tilkøbes basispakken. Ekskl. faktiske omkostninger ifb. indhentelse/levering af dokumenter. Pris: 1.495,- inkl. moms.billig-boligadvokat-jesper-graff-boligkøb-bolighandel

Prisen for advokatrådgivning behøver ikke at koste alverdens penge. Hos os finder du en billig Boligadvokat til dit huskøb – til en fast lav pris.


Øvrige ydelser

Andelsbolig – kr. 7.924,00
Projektsalg – kr. 8.924,00
Entreprise – kr. 8.924,00
Samejeoverenskomst – kr. 2.924,00
Ægtepagt – kr. 3.524,00
Testamente – kr. 2.924,00
Mangelsag – kr. 7.924,00


Gratis & uforpligtende samtale?

Ring 71 99 00 24

Hvorfor Boligadvokat24?


 • Advokatsamfundet

  Vi er medlem af Advokatsamfundet. Du er sikret uafhængig rådgivning. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

 • BOLIGadvokat priser

  Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris.

 • Skøder

  Skal du blot have oprettet og tinglyst et skøde, så klarer vi også dette. Skøde og tinglysning.

 • Landsdækkende BOLIGadvokat

  Vi er en online virksomhed, så hvis du skal bruge en billig boligadvokat i København, Odense, Aarhus, Roskilde, Hillerød eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig. Hele bolighandlen kan klares over telefon og e-mail i stedet for at mødes fysisk – med den spildtid det indebærer. Vi bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og leverer en klar og præcis rådgivning.

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

71 99 00 24

Fuld køberpakke
6.924,- inkl. moms

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+