Boligadvokat til ejerlejlighed

Jesper Graff fra Boligadvokat24

Køb af ejerlejlighed

Skal du til at købe en ejerlejlighed er det ikke kun boligen der bør være i fin stand, en velfungerende ejerforening er ligeså vigtig. Inden du underskriver købsaftalen kan det derfor være en god idé, at være opmærksom på foreningens regler.

Inden du køber ejerlejligheden

Lejligheden er en del af bygningen, og her kan der være specielle regler gældende.
Derfor bør du gennemgå ejerforeningens vedtægter og referater fra generelforsamlinger for, at være opdateret på de nyeste tilag i foreningen. Her findes blandt andet reglerne om husdyr, fremleje, og hvilke fællespligter der findes i foreningen, eksempelvis årlige havedage.


Ved villaer og rækkehuse er en tilstandsrapport obligatorisk, det er den som udgangspunkt ikke ved ejerlejligheder. Det er derfor op til den enkelte at alle eventuelle skader og fejl bliver påpeget ved besigtigelsen, inden købsaftalen underskrives.

Det kan være en fordel at tegne ejerskifteforsikring, da denne dækker over de skjulte skader der ikke indgår i tilstandsrapporten. Gøres dette ikke er du selv økonomisk ansvarlig for, at skaderne sættes i stand.


DERFOR ER EN BOLIGADVOKAT EN GOD IDE

Som boligadvokat er det vores job at sikre, at du kommer igennem handlen med den bedste aftale. Derfor er det en god idé, at have en boligadvokat ved sin side til at varetage dine interresser, da en ejendomsmæglers funktion er, at rådgive sælgeren igennem handlen.

Da det typisk er sælgers ejendomsmægler der har udarbejdet købsaftalen anbefaler vi, at man tjekker op på om der indsat et advokatforbehold. Et advokatforbehold tillader køberen at trække sig tilbage fra handlen omkostningsfrit efter at begge parter har underskrevet, hvis køberen skulle fortryde.

Med hensyn til rør, vinduer og faldstammer bør du undersøge, hvem der står for udskiftningen af disse. Dette fremgår af ejerforenings vedtægter, og dette kan boligadvokaten også hjælpe med.

Lad os om papirarbejdet

 • Vi gennemgår købsaftalen og handlens dokumenter, og gennemgår derefter handlen med dig.
 • Vi sørger for at deadlines overholdes, og tager os af skødet og tinglysningen af ejendommen.
 • Hvis der er økonomiske eller juridiske risici ved handlen, sørger vi for at de afdækkes bedst muligt.
 • Alt dette vil foregå i tæt dialog og vil vi sørge for, at du er opdateret igennem hele handlen.

 • Med andre ord er vi først færdige, når vi har fulgt handlen til døren.


  Gratis & uforpligtende samtale?

  Ring 71 99 00 24

  Tryg bolighandel


  • Advokatsamfundet

   Vi er medlem af Advokatsamfundet. Du er sikret uafhængig rådgivning. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

  • Boligadvokat priser

   Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris.

  • Skøder

   Skal du blot have oprettet og tinglyst et skøde, så klarer vi også dette. Skøde og tinglysning.

  • Landsdækkende Boligadvokat

   Vi er en online virksomhed, så hvis du skal bruge en billig boligadvokat i København, Odense, Aarhus, Roskilde, Hillerød eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig. Hele bolighandlen kan klares over telefon og e-mail i stedet for at mødes fysisk – med den spildtid det indebærer. Vi bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og leverer en klar og præcis rådgivning.

  Ingen Handel, Intet Salær
  Fuld køberpakke : 6.924 kr.

  71 99 00 24

  Gratis & Uforpligtende
  Samtale?

  Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
  så ringer vi til dig!

   
  Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
  +