BOLIGADVOKAT TIL SOMMERHUS KØB

Jesper Graff fra Boligadvokat24

Et sommerhus kan være en skøn investering, hvor man bedre kan tillade sig at træffe et livsstilsbetinget valg, dog slipper man ikke for overvejelserne omkring pris, beliggenhed og udgifter. Disse bør overvejes nøje inden man går videre.

INDEN DU KØBER SOMMERHUSET

En essentiel overvejelse inden man kaster sig ud i handlen, er prisklassen for sommerhuset som oftest går hånd i hånd med beliggenheden.

Økonomiske overvejelser omkring lån, vedligeholdelsesudgifter og forsikringer er ligeså vigtige. Når disse overvejelser er gjort, kan det næste skridt være at undersøge eventuelle tinglyste servitutter og øvrige rettigheder på sommerhuset, der kunne tilgodekomme andre.

DETTE SKAL DU VIDE OM SOMMERHUSET

Har du overvejet at udleje sommerhuset i perioder det ikke bliver brugt, er der særlige regler gældende. Blandt andet er du forpligtet til at indbrette fortjenesten af udlejningen til SKAT.

Har du planer om at bo i sommerhuset i gennem et helt år, er dette ikke tilladt. Det er som udgangspunkt ikke lovligt, at anvende sommerhuset som en helsårsbolig. Det er dog muligt at søge om dispensation for dette, og enkelte undertagelser gøres.


Sælgers købsaftale

Det er typisk sælgers ejendomsmægler der har udarbejdet købsaftalen. Derfor er det vigtigt tjekke op på, om der indsat et advokatforbehold.

Et advokatforbehold tillader køberen at trække sig tilbage fra handlen omkostningsfrit efter at begge parter har underskrevet, hvis køberen skulle fortryde. Vi anbefaler at man altid sikre sig et advokatforbehold ved køb af boliger.

Derudover indeholder købsaftalen mange vigtige elementer, og for et sommerhus vil det ofte være vigtigt, at sikre sig en ejerskifteforsiking. På netop et sommerhus kan der opstå situationer, eller fejl og mangler ved boligen, der kan koste flere hundrede tusinde kroner. Her er en ejerskifteforsikring en vital sikring mod sådanne situationer.

Tilstandsrapporten

Tilstandsrapporten er også afgørende, både som indikator for boligens stand, såvel som basis for ejerskifteforsikringens dækning. Se mere om tilstandsrapport, og ejerskifteforsikring.

Til sidst i købsaftalen opridses alle handlens dokumenter (ofte 30 – 40 dokumenter), som alle kan have betydning for dig som køber.


DERFOR ER EN BOLIGADVOKAT EN GOD IDE

Som boligadvokat er det vores job at sikre, at du kommer i gennem handlen med den bedste aftale. Inden man tager den store beslutning om at købe huset, kan det være en fordel, med den rigtige rådgivning. Da en ejendomsmæglers funktion er, at rådgive sælgeren i gennem handlen, er det en god idé at have en boligadvokat ved sin side.


LAD OS OM PAPIRARBEJDET

– Vi gennemgår købsaftalen og handlens dokumenter, og gennemgår derefter handlen med dig.
– Vi sørger for at deadlines overholdes, og tager os af skødet og tinglysningen af ejendommen.
– Hvis der er økonomiske eller juridiske risici ved handlen, sørger vi for at de afdækkes bedst muligt.
– Alt dette vil foregå i tæt dialog og vil vi sørge for, at du er opdateret i gennem hele handlen.

Med andre ord er vi først færdige, når vi har fulgt handlen til døren.


Gratis & uforpligtende samtale?

Ring 71 99 00 24

Tryg bolighandel


 • Advokatsamfundet

  Vi er medlem af Advokatsamfundet. Du er sikret uafhængig rådgivning. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

 • Boligadvokat priser

  Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris.

 • Skøder

  Skal du blot have oprettet og tinglyst et skøde, så klarer vi også dette. Skøde og tinglysning.

 • Landsdækkende Boligadvokat

  Vi er en online virksomhed, så hvis du skal bruge en billig boligadvokat i København, Odense, Aarhus, Roskilde, Hillerød eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig. Hele bolighandlen kan klares over telefon og e-mail i stedet for at mødes fysisk – med den spildtid det indebærer. Vi bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og leverer en klar og præcis rådgivning.

Ingen Handel, Intet Salær
Fuld køberpakke : 6.924 kr.

71 99 00 24

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

 
Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+