Mød BoligAdvokat24

Boligadvokat24 er til dig, der ønsker en advokat, som kan hjælpe dig til en sikker og effektiv bolighandel, uden du sidder tilbage med en dyr advokatregning. Vi kan rådgive dig omkring hele bolighandlen – lige fra forhandling af købsprisen, advokatforbehold, købsaftale, tilstandsrapport, ejerskifteforsikring til tinglysning og refusionsopgørelse.

 

Boligadvokat24 er stiftet i 2013, og vores mission er at tilbyde kvalificeret og grundig rådgivning til private om køb og salg af bolig. Med fokus på bolighandler og 100% online platform, kan vi levere rådgivningen til en meget rimelig pris.

 

BoligAdvokat24 er en del af Advokatsamfundet

Vi er i dag 18 medarbejdere, og vi sidder klar til at hjælpe dig – ring til os og få en snak om dine behov og en fast pris for vores ydelser.

 

Advokaterne hos Boligadvokat24 er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og er en del af Advokatsamfundet. Alle advokater hos Boligadvokat24 er omfattet af firmaets ansvarsforsikring og garantiordning tegnet hos Tryg Forsikring. Ansvarsforsikringen dækker al advokatvirksomhed udøvet af Boligadvokat24 uanset, hvor advokatvirksomheden udøves.

 

Advokaterne hos Boligadvokat24 er omfattet af Advokatsamfundets tilsyns- og disciplinærsystem og af reglerne om god advokatskik, jf. retsplejelovens § 126. Herudover gælder de advokat-etiske regler. De regler, der særligt gælder for udøvelse af advokatvirksomhed, kan findes på Advokatsamfundets hjemmeside advokatsamfundet.

 

Klientmidler

Boligadvokat24 er en personligt ejet virksomhed. Vores CVR-nummer er: 34833664.
Vi har samleklientkonti i pengeinstitut Handelsbanken.
Alle klientmidler indsættes på klientkonti og forvaltes efter Advokatsamfundets regler. Jf. Garantifondslovens § 9, stk. 1 er indeståender på klientkonti omfattet af det generelle dækningsloft på EUR 100.000 for dækning i tilfælde af det kontoførende pengeinstituts økonomiske nødlidende.
For transaktioner vedrørende fast ejendom er dækningsloftet EUR 10 mio., med en dækningsperiode fra datoen for indsættelse af beløbet og 12 måneder frem jf. Garantifondslovens § 9, stk. 5. Dækningsloftet beregnes for det enkelte pengeinstitut pr. kunde, og omfatter kundes indeståender på egne konti, på separate klientkonti og på samleklientkonti.
Boligadvokat24 påtager sig intet ansvar for en klients tab som følge af den kontoførende pengeinstituts økonomiske nødlidende.

 

Vores afdeling

Ballerup

Lad vores boligadvokater i Ballerup hjælpe dig med dit boligsalg, boligkøb eller med spørgsmål vedr. lejelejligheder. Vi står til rådighed, og hjælpe dig i hele landet, uanset om du bor i København, Aarhus, Odense, Aalborg eller andre steder i Danmark.