Boligadvokaten i Aarhus

Jesper Graff fra Boligadvokat24

Skal du ud og købe bolig er vores boligadvokat klar med rådgivning, så du kommer trygt igennem hele bolighandlen. Vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker at sælge din bolig. Vi er med andre ord klar til at hjælpe dig i hele Aarhus uanset, hvilken boligsituation du er i.

Boligkøb i Aarhus

Når man skal ud og købe bolig, er der mange dokumenter, man skal have styr på, og derfor kan en professionel Boligadvokat være en afgørende hjælp. Boligadvokat24 hjælper dig med alle faser i boligkøbet, lige fra forhandling af købsprisen, advokatforbehold, købsaftale, tilstandsrapport, ejerskifteforsikring til tinglysning af skøde og refusionsopgørelse.

Vi sikrer dig dermed et retvisende billede af ejendommen, og et solidt grundlag for din bolighandel – og så gør vi det hurtigt og effektivt.

Vi har fokus på at levere den bedste sagsbehandling og rådgivning, derfor har vi valgt at undgå fysiske møder. I stedet har vi kontakt til dig over mail og telefon, og vi går efter at have gennemgået din sag indenfor 24 timer efter vi har modtaget den fra ejendomsmægleren.

Har du spørgsmål til din bolighandel, er du velkommen til at kontakte os på 7199 0024 eller bruge kontaktformularen.

aahus-isbjerget-boligadvokat-rådgivning

Skal du ud og købe bolig er vores boligadvokat klar med rådgivning, så du kommer trygt igennem hele bolighandlen.


Så vi kan hjælpe dig uanset om du køber bolig i Frederiksbjerg, Aarhus C, Latinerkvarteret, Aarhus Ø eller i Trøjborg.

Hvorfor en boligadvokat?

Ved boligsalg har sælger typisk en ejendomsmægler ved sin side til at varetage sælgers interesser, men som køber står man oftest alene med boligkøbet. Ejendomsmægler er en sælgers mand, og kan ikke rådgive køberen i samme handel, hvorfor du som køber gør dig klogt i, at kontakte en boligadvokat.

Det er en god idé at gå til en boligadvokat inden der bliver forhandlet pris og vilkår. Ved at gennemgå dokumenter og vedlagte rapporter kan boligadvokaten ofte forhandle en fordelagtig aftale, med langt bedre vilkår til køber. Derudover vil boligadvokaten stå for berigtigelsen af handlen, så alle aftalte vilkår og deadlines overholdes.

boligadvokat-aarhus-boligkøb-boligsalg

Teamet bag Boligadvokat24 er klar til at varetage dine interesser ved boligkøb og salg i Aarhus.Gennemsigtighed

Hos Boligadvokat24 gør vi vores ypperste for, at du føler dig tryg og sikker i handlen. Derfor sidder vi altid klar i åbningstiderne ved telefonen eller bag tasterne, når du har et spørgsmål eller en undren vedrørende handlen.

Du vil modtage løbende opdateringer af, hvordan handlen skrider frem. Åbenhed er vigtigt for os og derfor vil vi altid være ærlige, hvis vi støder på udfordringer med modparten eller mangler specifikke dokumenter. Eksempelvis kan modparten være lang tid om at besvare telefonopkald og e-mails, der kan forekomme forsinkelser når vi forsøger at skaffe relevante dokumenter fra kommunen mv.

Vi tager dig igennem handlen skridt for skridt, og formidler alle formaliteter og tekniske detaljer i et letforståeligt sprog, alene for at undgå misforståelser.

Man kan altid kontakte os via mail eller telefonisk for, at finde ud af det seneste om handlen og hvor i processen vi befinder os.

Ingen handel, Intet salær

Hvis du mod forventning ikke gennemfører bolighandlen – så skal du heller ikke betale. “Ingen handel, Intet salær” gælder for vores køberpakke. Ring for mere information.

5-stjernet trustpilot

Vi arbejder målrettet på at levere en god, kompetent, hurtig og effektiv service. Derfor har vi over 9.5 på trustpilot og masser glade kunder.

Faste lave priser

Du får altid en fast pris på vores Boligadvokat-ydelser inden vi går i gang, og prisen ændrer sig ikke, selvom netop din sag skulle blive mere tidskrævende. Det er din sikkerhed for at udgifterne til advokaten ikke løber løbsk.

100% Boligadvokat

Vi har gennemgået over 10.000 bolighandler og hele vores team består af meget erfarne Boligadvokater og rådgivere, som ikke laver andet end bolighandler, og vi er klar til at hjælpe dig trygt og sikkert ind i din nye bolig.


Gratis & uforpligtende samtale?

Ring 71 99 00 24

Tryg bolighandel


 • Advokatsamfundet

  Vi er medlem af Advokatsamfundet. Du er sikret uafhængig rådgivning. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

 • Boligadvokat priser

  Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris.

 • Skøder

  Skal du blot have oprettet og tinglyst et skøde, så klarer vi også dette. Skøde og tinglysning.

 • Landsdækkende Boligadvokat

  Vi er en online virksomhed, så hvis du skal bruge en billig boligadvokat i København, Odense, Aarhus, Roskilde, Hillerød eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig. Hele bolighandlen kan klares over telefon og e-mail i stedet for at mødes fysisk – med den spildtid det indebærer. Vi bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og leverer en klar og præcis rådgivning.

Ingen Handel, Intet Salær
Fuld køberpakke : 6.924 kr.

71 99 00 24

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

 
Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+