Boligadvokaten i Aarhus

Skal du ud og købe bolig, er vores boligadvokat klar med rådgivning, så du kommer trygt igennem hele bolighandlen. Vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker at sælge din bolig. Vi er med andre ord klar til at hjælpe dig i Aarhus uanset hvilken boligsituation du er i.

Boligkøb i Aarhus

Når man skal ud og købe bolig, er der mange dokumenter, man skal have styr på, og derfor kan en professionel BOLIGadvokat være en afgørende hjælp. Boligadvokat24 hjælper dig med alle faser i boligkøbet, lige fra forhandling af købsprisen, advokatforbehold, købsaftale, tilstandsrapport, ejerskifteforsikring til tinglysning af skøde og refusionsopgørelse. Vi sikrer dig dermed et retvisende billede af ejendommen, og et solidt grundlag for din bolighandel – og så gør vi det hurtigt og effektivt.

Vi har fokus på at levere den bedste sagsbehandling og rådgivning, derfor har vi valgt at undgå fysiske møder. I stedet har vi kontakt til dig over mail og telefon, og vi går efter at have gennemgået din sag indenfor 24 timer efter vi har modtaget den fra ejendomsmægleren.

aahus-isbjerget-boligadvokat-rådgivning

Vi kan hjælpe dig uanset om du køber bolig i Frederiksbjerg, Aarhus C, Latinerkvarteret, Aarhus Ø eller i Trøjborg.


Så vi kan hjælpe dig uanset om du køber bolig i Frederiksbjerg, Aarhus C, Latinerkvarteret, Aarhus Ø eller i Trøjborg.

Ingen handel, Intet salær

Hvis du mod forventning ikke gennemfører bolighandlen – så skal du heller ikke betale. “Ingen handel, Intet salær” gælder for vores køberpakke. Ring for mere information.

5-stjernet trustpilot

Vi arbejder målrettet på at levere en god, kompetent, hurtig og effektiv service. Derfor har vi over 9.5 på trustpilot og masser glade kunder.

Faste lave priser

Du får altid en fast pris på vores BOLIGadvokat-ydelser inden vi går i gang, og prisen ændrer sig ikke, selvom netop din sag skulle blive mere tidskrævende. Det er din sikkerhed for at udgifterne til advokaten ikke løber løbsk.

100% BOLIGadvokat

Vi har gennemgået over 10.000 bolighandler og hele vores team består af meget erfarne BOLIGadvokater og rådgivere, som ikke laver andet end bolighandler, og vi er klar til at hjælpe dig trygt og sikkert ind i din nye bolig.

Ballerup
Boligadvokat24

Borupvang 3,
2750 Ballerup

Man - tors: 08-17
Fre: 08-15

Stenløse
Boligadvokat24

Egedal Centret 3C,
3660 Stenløse

Man - tors: 08-17
Fre: 08-15

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

71 99 00 24

Fuld køberpakke
6.924,- inkl. moms

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+