BOLIGADVOKAT HILLERØD

Jesper Graff fra Boligadvokat24

Skal du ud og købe bolig i Hillerød, er vores boligadvokat klar med rådgivning, så du kommer trygt igennem hele bolighandlen. Derudover kan vi også hjælpe dig, hvis du ønsker at sælge din bolig. Vi er med andre ord klar til at hjælpe dig i Hillerød, uanset hvilken boligsituation du er i.

BOLIGKØB I HILLERØD

Ønsker du sikker rådgivning og effektiv sagsbehandling til en fast pris, så kontakt os enten på 71 99 00 24 eller ved at udfylde vores kontaktformular her for en uforpligtende dialog omkring hvordan vi kan hjælpe dig.


Vi har fokus på at levere den bedste sagsbehandling og rådgivning, derfor har vi valgt at undgå fysiske møder. I stedet har vi kontakt til dig over mail og telefon, og vi går efter at have gennemgået din sag indenfor 24 timer efter vi har modtaget den fra ejendomsmægleren.

TRYG OG EFFEKTIV HANDEL TIL FAST PRIS

Når man skal ud og købe bolig, er der mange dokumenter, man skal have styr på, og derfor kan en professionel Boligadvokat være en afgørende hjælp. Boligadvokat24 hjælper dig med alle faser i boligkøbet; udarbejdelse af skøde, gennemgang af tilstandsrapport, selve købsaftalen og meget mere. Vi sikrer dig dermed et retvisende billede af ejendommen, og et solidt grundlag for din bolighandel, og vi sikrer en hurtig og effektiv sagsbehandling.


Vi kan også rådgive dig i forbindelse med køb af andelsbolig i Hillerød.


Går du med tanker om at sælge, har vi også her de fornødne kompetencer. Vi kan hjælpe dig med at indhente alle relevante dokumenter for eksempel tinglyste servitutter, forsikringspapirer mm., så der er styr på alt det formelle i forbindelse med dit boligsalg.


Ingen handel, Intet salær

Hvis du mod forventning ikke gennemfører bolighandlen – så skal du heller ikke betale. “Ingen handel, Intet salær” gælder for vores køberpakke. Ring for mere information.

5-stjernet trustpilot

Vi arbejder målrettet på at levere en god, kompetent, hurtig og effektiv service. Derfor har vi over 9.5 på trustpilot og masser glade kunder.

Faste lave priser

Du får altid en fast pris på vores Boligadvokat-ydelser inden vi går i gang, og prisen ændrer sig ikke, selvom netop din sag skulle blive mere tidskrævende. Det er din sikkerhed for at udgifterne til advokaten ikke løber løbsk.

100% Boligadvokat

Vi har gennemgået over 10.000 bolighandler og hele vores team består af meget erfarne Boligadvokater og rådgivere, som ikke laver andet end bolighandler, og vi er klar til at hjælpe dig trygt og sikkert ind i din nye bolig.


Relevante Artikler:

Kvm-priserne i stigning i Hillerød


Gratis & uforpligtende samtale?

Ring 71 99 00 24

Tryg bolighandel


 • Advokatsamfundet

  Vi er medlem af Advokatsamfundet. Du er sikret uafhængig rådgivning. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

 • Boligadvokat priser

  Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris.

 • Skøder

  Skal du blot have oprettet og tinglyst et skøde, så klarer vi også dette. Skøde og tinglysning.

 • Landsdækkende Boligadvokat

  Vi er en online virksomhed, så hvis du skal bruge en billig boligadvokat i København, Odense, Aarhus, Roskilde, Hillerød eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig. Hele bolighandlen kan klares over telefon og e-mail i stedet for at mødes fysisk – med den spildtid det indebærer. Vi bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og leverer en klar og præcis rådgivning.

Ingen Handel, Intet Salær
Fuld køberpakke : 6.924 kr.

71 99 00 24

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

 
Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+