Boligadvokaten i Odense

Jesper Graff fra Boligadvokat24

Boligkøb kan være dit livs helt store investeringer, og derfor er det vigtigt med den rette rådgivning. Vores boligadvokater er klar med rådgivning, så du kommer trygt igennem hele bolighandlen. Vi kan også hjælpe dig, hvis du ønsker at sælge din bolig. Med andre ord er vi klar til at hjælpe dig i Odense, uanset hvilken boligsituation du er i.

Boligkøb i Odense

Når man skal ud og købe bolig, er der mange dokumenter, man skal have styr på, og derfor kan en professionel Boligadvokat være en afgørende hjælp. Boligadvokat24 hjælper dig med alle faser i boligkøbet, lige fra forhandling af købsprisen, advokatforbehold, købsaftale, tilstandsrapport, ejerskifteforsikring til tinglysning af skøde og refusionsopgørelse. Vi sikrer dig dermed et retvisende billede af ejendommen, og et solidt grundlag for din bolighandel – og så gør vi det hurtigt og effektivt.

odense-gamle-by-boligadvokat-rådgivning

Så vi kan hjælpe dig uanset om du køber bolig i Bellinge, Sankt Klemens, Fraugde, Over Holluf eller de øvrige nærliggende byer.


Vi har fokus på at levere den bedste sagsbehandling og rådgivning, derfor har vi valgt at undgå fysiske møder. I stedet har vi kontakt til dig over mail og telefon, og vi går efter at have gennemgået din sag indenfor 24 timer efter vi har modtaget den fra ejendomsmægleren.

Så vi kan hjælpe dig uanset om du køber bolig i Bellinge, Sankt Klemens, Fraugde, Over Holluf eller de øvrige nærliggende byer.

Hvorfor en boligadvokat?

Ved største delen af bolighandler har sælger en ejendomsmægler til at varetage sine interesser, og som køber står man oftest alene om boligkøbet. Det siges, at ejendomsmægler er en sælgers mand, og er af loven forhindret i at rådgive køberen i samme handel, hvorfor du som køber gør dig klogt i, at tage alliere dig med en boligadvokat.

Det kan være en god idé, at gå til en boligadvokat inden, der bliver forhandlet pris og vilkår for boligen og handlen. Ved at gennemgå dokumenter og vedlagte rapporter kan boligadvokaten ofte forhandle en aftale til fordel for køber, med langt bedre vilkår. Derudover står boligadvokaten for berigtigelsen af handlen, så alle aftalte vilkår og deadlines overholdes.

boligadvokat-odense-boligkøb-boligsalg

Teamet bag Boligadvokat24 er klar til at varetage dine interesser ved boligkøb og salg i Odense.Ingen handel, Intet salær

Hvis du mod forventning ikke gennemfører bolighandlen – så skal du heller ikke betale. “Ingen handel, Intet salær” gælder for vores køberpakke. Ring for mere information.

5-stjernet trustpilot

Vi arbejder målrettet på at levere en god, kompetent, hurtig og effektiv service. Derfor har vi over 9.5 på trustpilot og masser glade kunder.

Faste lave priser

Du får altid en fast pris på vores Boligadvokat-ydelser inden vi går i gang, og prisen ændrer sig ikke, selvom netop din sag skulle blive mere tidskrævende. Det er din sikkerhed for at udgifterne til advokaten ikke løber løbsk.

100% Boligadvokat

Vi har gennemgået over 10.000 bolighandler og hele vores team består af meget erfarne Boligadvokater og rådgivere, som ikke laver andet end bolighandler, og vi er klar til at hjælpe dig trygt og sikkert ind i din nye bolig.


Gratis & uforpligtende samtale?

Ring 71 99 00 24

Tryg bolighandel


 • Advokatsamfundet

  Vi er medlem af Advokatsamfundet. Du er sikret uafhængig rådgivning. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

 • Boligadvokat priser

  Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris.

 • Skøder

  Skal du blot have oprettet og tinglyst et skøde, så klarer vi også dette. Skøde og tinglysning.

 • Landsdækkende Boligadvokat

  Vi er en online virksomhed, så hvis du skal bruge en billig boligadvokat i København, Odense, Aarhus, Roskilde, Hillerød eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig. Hele bolighandlen kan klares over telefon og e-mail i stedet for at mødes fysisk – med den spildtid det indebærer. Vi bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og leverer en klar og præcis rådgivning.

Ingen Handel, Intet Salær
Fuld køberpakke : 6.924 kr.

71 99 00 24

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

 
Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+