BOLIGADVOKAT RINGKØBING

Jesper Graff fra Boligadvokat24

Skal du ud og købe bolig i Ringkøbing, er vores boligadvokat klar med rådgivning, så du kommer trygt igennem hele bolighandlen. Uanset om du bor i Heager, Kloster eller Søndervig kan vi også hjælpe dig, hvis du ønsker at sælge din bolig. Vi er med andre ord klar til at hjælpe dig i Ringkøbing uanset hvilken boligsituation du er i.

BOLIGKØB Ringkøbing

Når man skal ud og købe bolig, er der mange dokumenter, man skal have styr på, og derfor kan en professionel Boligadvokat være en afgørende hjælp. Boligadvokat24 hjælper dig med alle faser i boligkøbet, lige fra forhandling af købsprisen, advokatforbehold, købsaftale, tilstandsrapport, ejerskifteforsikring til tinglysning af skøde og refusionsopgørelse. Vi sikrer dig dermed et retvisende billede af ejendommen, og et solidt grundlag for din bolighandel – og så gør vi det hurtigt og effektivt.

Vi har fokus på at levere den bedste sagsbehandling og rådgivning, derfor har vi valgt at undgå fysiske møder. I stedet har vi kontakt til dig over mail og telefon, og vi går efter at have gennemgået din sag indenfor 24 timer efter vi har modtaget den fra ejendomsmægleren.Vores køberpakke indeholder alt du har behov for:

Advokatrådgivning

Vores erfarne boligadvokat gennemgår alle bolighandlens dokumenter, herunder købsaftale, bilag, tilstandsrapport etc.

Skøde og tinglysning

Vi sørger for at udarbejde og tinglyse skødet på din bolig.

Refusionsopgørelse

Vi udarbejder refusionsopgørelsen og afslutter handlen med mægler.

-og svar på alle dine spørgsmål

Vi vil meget gerne hjælpe jer godt ind i jeres nye bolig og står klar til, at svare på alle de spørgsmål, der måtte dukke op undervejs.Se alle vores køberpakker her: boligkøber pakker, og sælger pakkerne her: Sælger pakker.Relevante Artikler:

Boligejere i Aalborg oplever store prisstigninger


Gratis & uforpligtende samtale?

Ring 71 99 00 24

Tryg bolighandel


 • Advokatsamfundet

  Vi er medlem af Advokatsamfundet. Du er sikret uafhængig rådgivning. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

 • Boligadvokat priser

  Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris.

 • Skøder

  Skal du blot have oprettet og tinglyst et skøde, så klarer vi også dette. Skøde og tinglysning.

 • Landsdækkende Boligadvokat

  Vi er en online virksomhed, så hvis du skal bruge en billig boligadvokat i København, Odense, Aarhus, Roskilde, Hillerød eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig. Hele bolighandlen kan klares over telefon og e-mail i stedet for at mødes fysisk – med den spildtid det indebærer. Vi bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og leverer en klar og præcis rådgivning.

Ingen Handel, Intet Salær
Fuld køberpakke : 6.924 kr.

71 99 00 24

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

 
Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+