Gældsbrev

Jesper Graff fra Boligadvokat24

Et gældsbrev er et juridisk bindende dokument, der indeholder et givent beløb en person skylder, til en anden person.

Formålet med gældsbrevet er, at det fungerer som en skriftlig aftale, hvor långiver kan vide sig sikker i omstændighederne omkring det givne lån, og at gælden dermed bliver tilbagebetalt.

Hvem kan skrive et gældsbrev?

Det anbefales at man får udarbejdet et gældsbrev af en advokat, dog kan man også selv skrive et gældsbrev. Ulempen ved at skrive det selv kan være, at man ikke får udført det korrekt, og dermed efterlader smuthuller og faldgruber i aftalen.

En tommelfingerregel ved gældsbreve er, at man sørger for at have flere kopier af gældsbrevet, og uddeler disse til familiemedlemmer. Således, har du stadig aftalen til rådighed, hvis din egen kopi bliver væk.

Det er ikke nødvendigt, at tinglyse et gældsbrev.


Gratis & uforpligtende samtale?

Ring 71 99 00 24

Tryg bolighandel


 • Advokatsamfundet

  Vi er medlem af Advokatsamfundet. Du er sikret uafhængig rådgivning. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

 • Boligadvokat priser

  Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris.

 • Skøder

  Skal du blot have oprettet og tinglyst et skøde, så klarer vi også dette. Skøde og tinglysning.

 • Landsdækkende Boligadvokat

  Vi er en online virksomhed, så hvis du skal bruge en billig boligadvokat i København, Odense, Aarhus, Roskilde, Hillerød eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig. Hele bolighandlen kan klares over telefon og e-mail i stedet for at mødes fysisk – med den spildtid det indebærer. Vi bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og leverer en klar og præcis rådgivning.

Ingen Handel, Intet Salær
Fuld køberpakke : 6.924 kr.

71 99 00 24

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

 
Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+