Køb bolig

Vores boligkøbspakker

Skøde

I skødepakken udarbejder vi digitalt skøde og foretager korrekt tinglysning heraf.


Pris: 2.524,-

Skøde & Refusionsopgørelse

Køber du bolig hos en ejendomsmægler, og har du ikke behov for rådgivning, berigtiger vi handlen for dig. Herunder udarbejder vi skødet og refusionsopgørelse.


Pris: 3.924,-

Fuld køberpakke

Her gennemgår vores Boligadvokat købsaftalen med tilhørende dokumenter for eventuelle juridiske eller økonomiske problemstillinger. Vi forestår udarbejdelse af skøde, tinglysning, refusionsopgørelse og berigtiger handlen. Såfremt sælgers rådgiver forestår sidstnævnte, kontrollerer vi skødet og efterregner refusionsopgørelsen.


Pris : 6.924,-

Advokatforbehold

Hvis du har modtaget en købsaftale så husk at tjekke, at der indført et advokatforbehold. Så er du sikret mod ubehagelige overraskelser og har mulighed for træde ud af købsaftalen uden yderligere omkostninger. Husk at vi har et “Ingen handel – intet salær”-princip, så du skal ikke betale os, hvis handlen ikke gennemføres.


Købsaftale

I rådgivningspakken gennemgår vi købsaftalen sammen med dig. Det betyder, at vi først sørger for, at sælger og ejendomsmægler fremlægger alle relevante bilag. Dernæst gennemgår vi indholdet af købsaftalen og bilagene. I mange tilfælde oplever vi, at der mangler vigtige dokumenter og bilag eller at vigtige oplysninger ligger gemt i et bilag. Det kan være alt fra el-, vand- og varmeforbrug til BBR-arealer, der ikke stemmer. Vi går det hele igennem sammen med dig og sørger for, at du får en sikker og tryg bolighandel.


Skøde & tinglysning

I skødepakken udarbejder vi skødet og sørger for at tinglyse. I rådgivningspakken vil det nogle gange være sælgers ejendomsmægler/advokat, der står for selve berigtigelsen. Vores rolle vil så være at kontrollere, at det forløber som det skal.

Se også vores priser her:

Boligadvokat priser

Ingen Handel, Intet Salær
Fuld køberpakke : 6.924 kr.

71 99 00 24

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

 
Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+