Ejerforening

Når en ejendom opdeles i ejerlejligheder, skal der ifølge ejerlejlighedsloven samtidig stiftes en ejerforening, hvor alle ejere af lejlighederne er lovpligtige medlemmer.

Man kan altså ikke ”melde sig ud” af en ejerforening. Man betaler til ejerforeningsudgifterne efter et fordelingstal, som er tinglyst på ejerlejligheden.

Ejerforeningen står for drift og vedligeholdelse af hovedejendommen/fællesejet, og ejerforeningsudgifterne varierer derfor meget fra ejendom til ejendom.

Derfor er det vigtigt, at man sætter sig godt ind i ejerforeningsforholdene.

De væsentligste dokumenter er:
Vedtægter (hvis foreningen ikke har udarbejdet egne vedtægter, så gælder der en standardvedtægt) og husorden, hvis der er vedtaget en sådan.
Generalforsamlingsreferat(er), budget og regnskab. Disse indgår som en typisk del af de bilag boligadvokaten gennemgår i forbindelse med en bolighandel.
Ejerlejlighedsskema (ejerforeningens oplysninger om ejerforeningsforholdene, herunder økonomiske forhold) samt police på ejendomsforsikringen.
I ejerforeningens vedtægter og husorden kan der være optaget mange væsentlige bestemmelser om anvendelse af boligen, herunder f.eks. udlejning, husdyrhold og vedligeholdelse.

Hellerup
Boligadvokat24

Gammel Vartov Vej 2,
2900 Hellerup

Man - tors: 09-17
Fre: 09-15

Ingen Handel, Intet Salær
Fuld køberpakke : 6.924 kr.

71 99 00 24

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

 
Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+