Købermægler

Er du førstegangskøber eller bare interesseret i at få en rådgiver på din side allerede før du byder på en bolig?

Hos Boligadvokat24 sidder her også erfarne ejendomsmæglere, der kan hjælpe dig i den indledende fase. Prisforhandling er for mange købere et svært område, hvorfor vi kan hjælpe dig med at forhandle prisen på boligen og vilkårene for overtagelsen. Vi sætter fokus på at undersøge boligen grundigt inden prisforhandlingen, så vi ved, hvilke forhandlingsteknikker, der skal sættes i værk for at opnå et optimalt prisnedslag.

Vores Købermægler-service dækker over flere ydelser; boligsøgning, boligvurdering, forhandling af pris og vilkår mv. Kontakt os i dag på 71 99 00 24 og få en snak omkring dine behov.

Vi spiller en stor rolle på markedet for køb og salg af fast ejendom. Vores team består, modsat mange andre købermæglere, både af boligadvokater, ejendomsmæglere og sagsbehandlere. Mæglernes mangeårige erfaring som sælgers repræsentant, advokaternes juridiske viden og gode forhandlingskundskaber, giver dig derfor de bedst mulige forudsætninger for en positiv prisforhandling.

Pris: 5.924,- inkl. moms. – men gratis såfremt der ikke opnås et afslag i den udbudte pris.


Kontakt os i dag og få en snak omkring din kommende bolighandel

badvo1Ingen handel – Intet salær!
Vi har et princip om, at hvis ikke handlen bliver endelig, skal I ikke betale for den ydelse, vi har givet jer. Dette gælder uanset, hvornår i processen handlen frafaldes, så længe det sker senest ved advokatforbeholdet.
badvo1Købermægler & Boligadvokat
Du skal ikke finde en ny advokat efter, at sælger har accepteret dit bud: Boligadvokat24 har stor erfaring med køberrådgivning. Se mere på Køb bolig
badvo1Vi kender salgsprocessen
Vi ved, hvad vi skal kigge efter ved boligen. Vi ved, hvilke forhandlingsteknikker der skal tages i brug.
badvo1Du kan spare mange penge!
Det afslag vi forhandler os frem til, vil i mange tilfælde dække den samlede omkostning for den efterfølgende advokatrådgivning og også mere til.

Ballerup
Boligadvokat24

Borupvang 3
2750 Ballerup
Man - tors: 08-17
Fre: 08-15
Søn: 10-16

Stenløse
Boligadvokat24

Egedal Centret 3C
3660 Stenløse
Man - tors: 08-17
Fre: 08-15
Søn: 10-16

Fuld køberpakke
6.924,- inkl. moms

71 99 00 24

Fuld køberpakke
6.924,- inkl. moms

71 99 00 24
Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+