Købermægler

Boligadvokat Jesper Graff

Er du førstegangskøber eller bare interesseret i at få en rådgiver på din side allerede før du byder på en bolig?

Hos Boligadvokat24 sidder her også erfarne ejendomsmæglere, der kan hjælpe dig i den indledende fase. Prisforhandling er for mange købere et svært område, hvorfor vi kan hjælpe dig med at forhandle prisen på boligen og vilkårene for overtagelsen. Vi sætter fokus på at undersøge boligen grundigt inden prisforhandlingen, så vi ved, hvilke forhandlingsteknikker, der skal sættes i værk for at opnå et optimalt prisnedslag.

Vores Købermægler-service dækker over flere ydelser; boligsøgning, boligvurdering, forhandling af pris og vilkår mv. Kontakt os i dag på 71 99 00 24 og få en snak omkring dine behov.

Vi spiller en stor rolle på markedet for køb og salg af fast ejendom. Vores team består, modsat mange andre købermæglere, både af boligadvokater, ejendomsmæglere og sagsbehandlere. Mæglernes mangeårige erfaring som sælgers repræsentant, advokaternes juridiske viden og gode forhandlingskundskaber, giver dig derfor de bedst mulige forudsætninger for en positiv prisforhandling.

Pris: 6.524,- inkl. moms. – men gratis såfremt der ikke opnås et afslag i den udbudte pris.


Kontakt os i dag og få en snak omkring din kommende bolighandel.

badvo1Ingen handel – Intet salær!
Vi har et princip om, at hvis ikke handlen bliver endelig, skal I ikke betale for den ydelse, vi har givet jer. Dette gælder uanset, hvornår i processen handlen frafaldes, så længe det sker senest ved advokatforbeholdet.
badvo1Købermægler & Boligadvokat
Du skal ikke finde en ny advokat efter, at sælger har accepteret dit bud: Boligadvokat24 har stor erfaring med køberrådgivning. Se mere på Køb bolig
badvo1Vi kender salgsprocessen
Vi ved, hvad vi skal kigge efter ved boligen. Vi ved, hvilke forhandlingsteknikker der skal tages i brug.
badvo1Du kan spare mange penge!
Det afslag vi forhandler os frem til, vil i mange tilfælde dække den samlede omkostning for den efterfølgende advokatrådgivning og også mere til.

Gratis & uforpligtende samtale?

Ring 71 99 00 24

Hvorfor Boligadvokat24?


 • Advokatsamfundet

  Vi er medlem af Advokatsamfundet. Du er sikret uafhængig rådgivning. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

 • BOLIGadvokat priser

  Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris.

 • Skøder

  Skal du blot have oprettet og tinglyst et skøde, så klarer vi også dette. Skøde og tinglysning.

 • Landsdækkende BOLIGadvokat

  Vi er en online virksomhed, så hvis du skal bruge en billig boligadvokat i København, Odense, Aarhus, Roskilde, Hillerød eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig. Hele bolighandlen kan klares over telefon og e-mail i stedet for at mødes fysisk – med den spildtid det indebærer. Vi bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og leverer en klar og præcis rådgivning.

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

71 99 00 24

Fuld køberpakke
6.924,- inkl. moms

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+