Købermægler

Jesper Graff fra Boligadvokat24

Er du førstegangskøber, eller bare interesseret i at få en rådgiver på din side, allerede før du byder på en bolig? Hos Boligadvokat24 sidder her erfarne ejendomsmæglere, der kan hjælpe dig i den indledende fase.

Boligkøb kan for de fleste være et af livets største investeringer, derfor er det vigtigt at dette gøres korrekt. For den almindelige køber kan det være svært, at gennemskue de forskellige rapporter, som købsaftaler, tilstandsrapporter, lokalplaner, og det kan være endnu sværere, at stå for den afgørende prisforhandling.

Derudover kan der være forskellige elementer ved ejendommen, som en fugtig kælder, gamle el-installationer eller taget, der også kan vedgå i prisforhandlingerne.

Fordelen ved en Købermægler

Ved bolighandler er ejendomsmægleren forpligtet til at varetage sælgers interesser, hvilket efterlader køber uden en rådgiver, og dette kan især for førstegangskøberen, være en utryg situation at stå i.

Få en tryg og sikker handel

Vores købermæglere varetager dine interesser og sørger for, at du får en tryg og sikker handel. Tilsammen har vi over 15 års erfaring med bolighandel og ejendomsret, derfor er vi bevidste om alle de juridiske faldgruber, der findes ved boligkøb.

Spar penge

Prisforhandling kan for mange være et uvant område, derfor tilbyder vi at forhandle prisen på boligen, og vilkårene for overtagelsen. Vi undersøger boligen grundigt inden prisforhandlingen, og anvender de rette forhandlingsteknikker for, at opnå et optimalt prisnedslag.

Vores Købermægler-service dækker over flere ydelser; boligsøgning, boligvurdering, forhandling af pris og vilkår mv.
Kontakt os i dag på 71 99 00 24 og få en snak omkring dine behov.

købermægler-boligadvokat-køberrådgiver-prisnedslag

Hos Boligadvokat24 sidder her også erfarne ejendomsmæglere, der kan hjælpe dig i den indledende fase.


Hvem er vi?

Vi spiller en stor rolle på markedet for køb og salg af fast ejendom. Vores team består af boligadvokater, ejendomsmæglere og sagsbehandlere.

Mæglernes mangeårige erfaring som sælgers repræsentant, advokaternes juridiske viden og gode forhandlingskundskaber, giver dig derfor de bedst mulige forudsætninger for en positiv prisforhandling.

Kontakt os i dag og få en snak omkring din kommende bolighandel.


Det siger vores kunder

Vi har over 650 tilfredse kunder. Her en række udvalgte anmeldelser fra Trustpilot:

Thomas, 4. december 2017
5 stjerner
Et hit igen! Det er ikke første gang jeg bruger Boligadvokat24 og bestemt heller ikke sidste gang. Kyndig rådgivning, pligtopfyldende og to-the-point – præcis som jeg kan lide det og så oven i købet til en fair pris.

Sára & Alessandro, 3. januar 2018
5 stjerner
Et godt valg! Vi valgte Boligadvokat24 i forbindelse med vores første huskøb. Vi købte den fulde boligpakke og har været meget glade for dette valg. Vi har følt os i trygge hænder, har haft en rådgiver igennem hele forløbet, som har svaret på alle mulige spørgsmål, man nu har når det er ens første huskøb. Vil helt klart anbefale Boligadvokat24. Tak for samarbejdet Nicole?

Fredrik Edén, 4. januar 2018
5 stjerner
Det har været meget velfungerende, responstiden har været kort og svar og råd hele tiden brugbare. Jeg synes at Boligadvokat24 er et oplagt valg for alle der skal ud i at købe en bolig.


Pris: 6.524,- inkl. moms.
Gratis såfremt der ikke opnås et afslag i den udbudte pris.badvo1Ingen handel – Intet salær!
Vi har et princip om, at hvis ikke handlen bliver endelig, skal I ikke betale for den ydelse, vi har givet jer. Dette gælder uanset, hvornår i processen handlen frafaldes, så længe det sker senest ved advokatforbeholdet.
badvo1Købermægler & Boligadvokat
Du skal ikke finde en ny advokat efter, at sælger har accepteret dit bud: Boligadvokat24 har stor erfaring med køberrådgivning. Se mere på Køb bolig
badvo1Vi kender salgsprocessen
Vi ved, hvad vi skal kigge efter ved boligen. Vi ved, hvilke forhandlingsteknikker der skal tages i brug.
badvo1Du kan spare mange penge!
Det afslag vi forhandler os frem til, vil i mange tilfælde dække den samlede omkostning for den efterfølgende advokatrådgivning og også mere til.

Gratis & uforpligtende samtale?

Ring 71 99 00 24

Tryg bolighandel


 • Advokatsamfundet

  Vi er medlem af Advokatsamfundet. Du er sikret uafhængig rådgivning. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

 • Boligadvokat priser

  Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris.

 • Skøder

  Skal du blot have oprettet og tinglyst et skøde, så klarer vi også dette. Skøde og tinglysning.

 • Landsdækkende Boligadvokat

  Vi er en online virksomhed, så hvis du skal bruge en billig boligadvokat i København, Odense, Aarhus, Roskilde, Hillerød eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig. Hele bolighandlen kan klares over telefon og e-mail i stedet for at mødes fysisk – med den spildtid det indebærer. Vi bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og leverer en klar og præcis rådgivning.

Ingen Handel, Intet Salær
Fuld køberpakke : 6.924 kr.

71 99 00 24

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

 
Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+