Køberrådgiver

Jesper Graff fra Boligadvokat24

Uanset om du er førstegangskøber eller erfaren boligkøber, er en bolighandel et af livets helt store investeringer, og det er derfor vigtigt, at sikre sig mod ubehagelige overraskelsert.

Det kan være svært, at gennemskue de forskellige dokumenter såsom tilstandsrapporten, købsaftalen og lokalplaner, da disse typisk er formuleret i tekniske og juridiske fagtermer.

Bolighandler forløber sjældent ens, og det er især som køber, at man skal være særligt opmærksom på faldgruber. Boligens tilstand kommer nemlig ikke altid til udtryk ved første øjekast, der kan f.eks. være problemer gamle eller ulovlige el-installationer, gammelt tag, forurenet grund eller en fugtig kælder. Problemer der bør tages højde for i bolighandlens vilkår og købsaftalen.

En tryg og sikker handel

Står man som førstegangskøber alene om hele handlen, kan en masse usikkerhed dukke op; Er det den rette bolig? Er der noget jeg har overset? Betaler jeg for meget for huset?
Disse alene kan være frusterende og uoverskulige, samtidig med, at sælger til enhver tid kan vælge en anden køber.

Derfor anbefales det, at man kontakter en køberrådgiver, der kan besvare alle ens spørgsmål, og samtidig varetage dine interresser, så handlen gennemføres i købers favør.

Fordelen ved en køberrådgiver

Som køberrådgiver varetager vi dine interesser, og på baggrund af de forskellige rapporter, boligens potentiale mv. kommer vi med forslag og anbefalinger til handlen.
Efterfølgende lægger vi i fællesskab en strategi for, hvordan handlen bedst kan gennemføres.

Over 15 års erfaring

Vi har over 15 års erfaring med ejendomshandel, hvor vi har rådgivet på både sælger- og købersiden.

Indblikket i handlen fra begge sider gør, at vi ved hvad vi skal se efter for, at få realiseret et prisnedslag. Vi gennemgår købsaftalen, lokalplaner, tilstandsrapport, m.fl. og udarbejder herefter det rette bud og strategi for din bolighandel.

Kontakt os nu, på 7199 0024, og få en snak omkring dine spørgsmål og behov.

køberrådgiver-boligadvokat-købermægler-hellerup

Hos Boligadvokat24 sidder her erfarne ejendomsmæglere, der kan hjælpe dig i den indledende fase.


Vi tilbyder

Hos Boligadvokat24 finder du boligadvokater, ejendomsmæglere og sagsbehandlere, der vil være til rådighed under hele handlen.

Købermægler

En købermægler har til opgave, at undersøge boligen grundigt, så de rette forhandlingsteknikker kan komme i brug for at opnå et prisnedslag på boligen.

Hos Boligadvokat24 har vi et princip: “Ingen handel, Intet salær“, og dette er også gældende for vores købermægler-service.

PRIS: 6.524,00 INKL. MOMS.


Opnår vi ikke et afslag i den udbudte pris, betaler du ikke for vores service.

Boligadvokat

Vi kan hjælpe dig med en detaljeret gennemgang af købsaftalen, berigtigelse handlen og vi sørger for, at handlen forløber i overensstemmelse med de aftalte vilkår, og overholder deadlines. Derudover kan vi som boligadvokat indføre et advokatforbehold i købsaftalen, så du omkostningsfrit kan træde ud af handlen, hvis der opdages kritiske fejl i rapporterne.

Vi kan yderligere udarbejde refusionsopgørelsen og skødet, samt sørge for tingslysningen af dette.

PRIS: 6.924,00 INKL. MOMS.Kontakt os i dag og få en snak omkring din bolighandel.


Gratis & uforpligtende samtale?

Ring 71 99 00 24

Tryg bolighandel


 • Advokatsamfundet

  Vi er medlem af Advokatsamfundet. Du er sikret uafhængig rådgivning. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

 • Boligadvokat priser

  Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris.

 • Skøder

  Skal du blot have oprettet og tinglyst et skøde, så klarer vi også dette. Skøde og tinglysning.

 • Landsdækkende Boligadvokat

  Vi er en online virksomhed, så hvis du skal bruge en billig boligadvokat i København, Odense, Aarhus, Roskilde, Hillerød eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig. Hele bolighandlen kan klares over telefon og e-mail i stedet for at mødes fysisk – med den spildtid det indebærer. Vi bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og leverer en klar og præcis rådgivning.

Ingen Handel, Intet Salær
Fuld køberpakke : 6.924 kr.

71 99 00 24

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

 
Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+