Købsaftale

Hvad er en købsaftale?

Svaret er ganske enkelt – en aftale om køb.

Når man handler med fast ejendom er købsaftalen (som man tidligere kaldte en slutseddel) meget ofte omfattende og kompliceret.

Det er ikke usædvanligt, at en købsaftale med tilhørende dokumenter, er på langt over 200 sider. Ikke kun købsaftalen, men også alle de medfølgende dokumenter har juridiske aspekter, der skal tages højde for.

Derudover er aftalen og mange af dokumenterne ofte sprogligt svære og med et teknisk kompliceret indhold. Da alle informationer i købsaftalen kan være af afgørende karakter, er det vigtigt at det hele læses grundigt igennem.

Derfor vælger langt de fleste købere at underskrive aftalen med et advokatforbehold. Advokaten kan med sine mange års erfaring finde eventuelle ubehagelige overraskelser i lokalplanen, og mange af de øvrige faldgruber der findes ved bolighandler.

Da ejendomshandler og de tilhørende dokumenter med årene er blevet mere og mere komplicerede, har nogle advokatfirmaer – herunder Boligadvokat24 – valgt at specialisere sig som boligadvokater.


Købsaftalen er i langt de fleste til udarbejdet af en ejendomsmægler, der som kendt, står for salget af huset på baggrund af sælger. Det vil sige, at mægleren er en sælgers mand og har til opgave, at få den højeste pris for huset som muligt, da det også er sådan ejendomsmægleren tjener sit salær. Dette betyder, at du som køber står på egne ben, hvorfor de fleste købere kontakter en boligadvokat allerede fra start af.

Hellerup
Boligadvokat24

Gammel Vartov Vej 2,
2900 Hellerup

Man - tors: 09-17
Fre: 09-15

Ingen Handel, Intet Salær
Fuld køberpakke : 6.924 kr.

71 99 00 24

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

 
Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+