Eksperter i lejeret

Vi er eksperter i lejeret, og kan rådgive både lejer eller udlejer omkring lejeretlige problemstillinger. Vi har stor erfaring og ekspertise indenfor fast ejendom og lejeret.

For lejer

Gennemgang af lejekontrakt

Lejeloven indeholder mange beskyttelsesregler som ikke kan fraviges til skade for lejer. Vi oplever desværre, at det er de færreste lejere der er klar over hvilke rettigheder de har.
Lad os gennemgå din lejeaftale, samt oplyse dig om dine generelle rettigheder som lejer, så du fra lejemålets start ved hvilke regler der gælder for udlejer.

Gennemgang af lejekontrakt – 1.499,00 kr. inkl. moms

Lejesag

Er der opstået en konflikt mellem dig og din udlejer, er det altid en god idé at tage en advokat med på råd. Lejelovens regler kan være svære at gennemskue, og for visse områder og bygninger gælder særlige regler.
Vi gennemgår sagens materiale, rådgiver dig om dine muligheder samt sender vores skrivelse til udlejer.

Kontakt os for pris

For udlejer

Manglende huslejebetaling

Udebliver en betaling fra lejer, har du som udlejer mulighed for at sende et påkrav, hvor der kan opkræves et gebyr på 250,00 kr. Herudover, hvis lejer fortsat ikke betaler, har du mulighed for at ophæve lejemålet med øjeblikkelig virkning. Lejeloven indeholder imidlertid meget strikse formkrav til udformningen af denne skrivelse, ligesom der er visse tidsfrister der skal overholdes. Vi anbefaler dig at tage os eller en anden advokat med på råd, så du undgår at en eventuel ophævelse af lejemålet senere kendes ugyldigt.

Påkravsskrivelse + efterfølgende ophævelsesskrivelse – 499,00 kr. inkl. moms

Udarbejde af lejekontrakt

Ved enhver aftale om leje af beboelse anbefales det at man benytter sig af den til enhver tid gældende typeformular fra ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter. Her er det afgørende for dine fremtidige muligheder over for lejer, at denne formular udfyldes korrekt, og at alle særlige vilkår indsættes § 11.
Undgå ærgerlige overraskelser, og lad os udfylde lejekontrakten efter dine behov og ønsker.

Udfærdigelse af lejekontrakt – 2.499,00 kr. inkl. moms

  • Advokatsamfundet

    Vi er medlem af Advokatsamfundet Du er dermed sikret uafhængig rådgivning. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

  • Kontakt os idag!

    Har du spørgsmål til lejeret, eller er dine behov ikke dækket af ovenstående ydelser, så kontakt os idag for en uforpligtende snak omkring din situation og behov for rådgivning.


Kontakt


Hellerup
Boligadvokat24

Gammel Vartov Vej 2,
2900 Hellerup

Man - tors: 09-17
Fre: 09-15

Ingen Handel, Intet Salær
Fuld køberpakke : 6.924 kr.

71 99 00 24

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

 
Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+