Sælg boligHer er en oversigt over vores boligsalgspakker med vejledende priser. Vi tager naturligvis en snak om netop din situation, så du får et fast pristilbud, der dækker dit behov – hverken mere eller mindre. Hvis du vil sælge din bolig via Boligas eller Boligportal.dk’s selvsalgspakker, kan du med fordel bruge os til den juridiske rådgivning.

Skødepakken

I skødepakken udarbejder vi digitalt skøde og foretager korrekt tinglysning heraf. Tinglysningsafgiften er ikke indeholdt i nedenstående pris


Pris: 2.524,- inkl. moms

Mellempakken

Skal du sælge din bolig, men uden behov for rådgivning eller købsaftale, kan vi berigtige handlen for dig. Herunder udarbejder vi skødet og refusionsopgørelsen


Pris: 3.924,-

Købsaftalepakke u. juridisk rådgivning

Vi udarbejder købsaftalen for dig, så den afspejler den konkrete bolig, og sikrer dig bedst mulig mod fremtidige krav. Du står selv for indhentelse af dokumenter, såvel som efterfølgende kontakt med køber og dennes rådgivere/bank. Vær opmærksom på, at vi ikke yder juridisk rådgivning ved valg af denne pakkeløsning.


Pris: 7.995,- inkl. moms

Købsaftalepakke m. juridisk rådgivning

Vi udarbejder købsaftalen for dig, så den afspejler den konkrete bolig, og sikrer dig bedst mulig mod fremtidige krav. Ved denne pakkeløsning yder vi juridisk rådgivning, og gennemgår i denne forbindelse aftalens vigtigste dele. Herunder indarbejder vi rettelser og særlige vilkår i aftalegrundlaget. Vi indhenter relevante dokumenter, og forestår også kontakt til købers rådgivere og bank. Vær opmærksom på, at tillæg 1 desuden er indeholdt i denne pakkeløsning.


Pris: 10.995,- inkl. moms

Tillæg

Tillæg #1
Indhentelse af dokumenter. Dette tillæg kan tilkøbes basispakken. Ekskl. faktiske omkostninger ifb. indhentelse/levering af dokumenter.
Pris: 1.495,- inkl. moms.


Tillæg #2
Såfremt du ønsker, at vi skal varetage udarbejdelse af skøde, berigtigelse og refusionsopgørelse i forbindelse med købsaftalepakken, kan vi også gøre dette. Denne løsning er den samme som mellempakken ovenfor, men der ydes 50% i rabat, hvis dette tilkøbes til en købsaftalepakke. Nedenstående pris inkluderer ikke tinglysningsafgiften.
Pris: 1.962,- inkl. moms. (Rabatten er fratrukket)


Tillæg #3
Bestilling af Tilstands- og Elrapport samt indhentelse af tilbud på ejerskifteforsikring.
Pris: 1.595,- inkl. moms.


Tillæg #4
Rådgivning om prissætning ( online / telefonisk ).
Pris: 1.995,- inkl. moms.

Købsaftale

I købsaftale-pakkerne udarbejder vi købsaftalen for dig (enten køber eller sælger), så den præcist afspejler dine krav til handlen. Vi tager udgangspunkt i de konkrete forhold for netop din bolig og din situation og sørger for, at du er beskyttet så godt som muligt mod evt. fremtidige krav fra en køber.


Bemærk: Ingen af vores pakker inkluderer evt. tinglysningsafgift.

Skøde, refusionsopørelse & tinglysning

Priserne er ekskl. udarbejdelse og tinglysning af skøde og refusionsopgørelse. Nogle gange vil det være den anden parts advokat, der forestår selve berigtigelsen, herunder også skøde og refusionsopgørelse. Vores rolle vil så i dette tilfælde være at kontrollere, at det forløber som det skal.


Se vores øvrige priser her:

BOLIGadvokat priser

Ingen Handel, Intet Salær
Fuld køberpakke : 6.924 kr.

71 99 00 24

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

 
Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+