Sælg boligHer er en oversigt over vores boligsalgspakker med vejledende priser. Vi tager naturligvis en snak om netop din situation, så du får et fast pristilbud, der dækker dit behov – hverken mere eller mindre. Hvis du vil sælge din bolig via Boligas eller Boligportal.dk’s selvsalgspakker, kan du med fordel bruge os til den juridiske rådgivning.

Købsaftale-pakken

Vi udarbejder købsaftalen for dig (både som køber eller sælger), så den afspejler den konkrete bolig, og sikrer dig bedst mulig mod fremtidige krav. Derudover står vi for tinglysning af digitalt skøde og udarbejdelse af refusionsopgørelse.


Pris: 9.924,-

Købsaftale

I købsaftale-pakken udarbejder vi købsaftalen for dig (enten køber eller sælger), så den præcist afspejler dine krav til handlen. Vi tager udgangspunkt i de konkrete forhold for netop din bolig og din situation og sørger for, at du er beskyttet så godt som muligt mod evt. fremtidige krav fra en køber.


Skøde, refusionsopgørelse & tinglysning

Prisen er inkl. udarbejdelse og tinglysning af skøde og refusionsopgørelse. Nogle gange vil det være den anden parts advokat, der forestår selve berigtigelsen, herunder også skøde og refusionsopgørelse. Vores rolle vil så i dette tilfælde være at kontrollere, at det forløber som det skal.


Se også vores priser her:

BOLIGadvokat priser

Fuld køberpakke
6.924,- inkl. moms

71 99 00 24

Fuld køberpakke
6.924,- inkl. moms

71 99 00 24
Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+