Betinget Skøde

Boligadvokat Jesper Graff

Hvad betyder et betinget skøde?

Et skøde er betinget, når der i skødet er fastsat betingelser for handlens gennemførelse fra sælgers eller købers side. Det vil sige, når handlen endnu ikke er afsluttet, men parterne er blevet gjort opmærksomme på handlens specifikke vilkår. Når et betinget skøde tinglyses, vil det yderligere indeholde den fastsatte frist for, hvornår betingelserne skal opfyldes, så det endelige skøde kan tiltræde.


Tinglysning og tinglysningsafgift

Tinglysning af skøde kræver betaling af en stempelafgift til staten – dette kaldes også tinglysningsafgiften. Ved tinglysningen af dokumenter som eksempelvis skøde og ejerpantebreve kræver Tinglysningskontoret, at der betales en fast tinglysningsafgift på 1.660 kr. Det er som regel køber der står for betalingen af denne afgift.

Ved tinglysningen af skødet i forbindelse med ejendomshandel skal der udover tinglysningsafgiften betales 0,6 % af købesummen.


Gratis & uforpligtende samtale?

Ring 71 99 00 24

Tryg bolighandel


 • Advokatsamfundet

  Vi er medlem af Advokatsamfundet. Du er sikret uafhængig rådgivning. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

 • Boligadvokat priser

  Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris.

 • Skøder

  Skal du blot have oprettet og tinglyst et skøde, så klarer vi også dette. Skøde og tinglysning.

 • Landsdækkende Boligadvokat

  Vi er en online virksomhed, så hvis du skal bruge en billig boligadvokat i København, Odense, Aarhus, Roskilde, Hillerød eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig. Hele bolighandlen kan klares over telefon og e-mail i stedet for at mødes fysisk – med den spildtid det indebærer. Vi bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og leverer en klar og præcis rådgivning.

Ingen Handel, Intet Salær
Fuld køberpakke : 6.924 kr.

71 99 00 24

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

 
Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+