Skilsmisseskøde

Boligadvokat Jesper Graff

Hvad er et skilsmisseskøde?

Ved skilsmisse eller separation er det ikke ualmindeligt, at det aftales, at den ene part overtager den anden parts andel, og derved bliver ene-ejer af ejendommen. Et skilsmisseskøde fungerer derfor som et nyt skøde, der tinglyses i ejendommen. En nem, hurtig og effektiv løsning.

Tinglysning af skilsmisseskødet

I forbindelse med udarbejdelse af et skilsmisseskøde skal vi bruge en kopi af separationsbevillingen eller skilsmissebevillingen. Desuden skal vi bruge oplysning omkring ejendommens adresse, overtagelsesdato og købesum/gældsovertagelse.

Det er vigtigt, at vi modtager bevillingen, idet denne skal sendes til tinglysningsretten. Således kan I blive fritaget for den almindelige tinglysningsafgift (0,6 % af enten købesummen eller den seneste offentlige ejendomsvurdering).

Ovennævnte forudsætter dog, at der har været formuefællesskab under ægteskabet.
Således udgør tinglysningsafgiften kun grundtaksten på kr. 1.660 – uden opkrævning af 0,6 % af den angivne købesum/gældsovertagelse.

Overtagelse af gæld

Såfremt der er tinglyst gæld i ejendommen, og denne ønskes overtaget af den købende part, så kræves det godkendelse fra det pågældende finansieringsinstitut.


Gratis & uforpligtende samtale?

Ring 71 99 00 24

Tryg bolighandel


 • Advokatsamfundet

  Vi er medlem af Advokatsamfundet. Du er sikret uafhængig rådgivning. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

 • Boligadvokat priser

  Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris.

 • Skøder

  Skal du blot have oprettet og tinglyst et skøde, så klarer vi også dette. Skøde og tinglysning.

 • Landsdækkende Boligadvokat

  Vi er en online virksomhed, så hvis du skal bruge en billig boligadvokat i København, Odense, Aarhus, Roskilde, Hillerød eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig. Hele bolighandlen kan klares over telefon og e-mail i stedet for at mødes fysisk – med den spildtid det indebærer. Vi bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og leverer en klar og præcis rådgivning.

Ingen Handel, Intet Salær
Fuld køberpakke : 6.924 kr.

71 99 00 24

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

 
Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+