Skøde Pris

Jesper Graff fra Boligadvokat24

Hvad koster et skøde?

Hos Boligadvokat24 finder du et af landets billigste priser på skøder. Til kun 1.924 kr. udarbejder vi dit skøde, og sørger efterfølgende for tinglysningen af dette.

For at udarbejde dit skøde skal vi bruge følgende oplysninger:

 • Boligens adresse
 • Køber og sælgers fulde navne og cpr.nr.
 • Overtagelsesdag
 • Købesum
 • Status på boligen (fx ejerlejlighed, villa, grund osv.)
 • Information på købers og sælgers pengeinstitut (bankkæde, rådgiver navn, samt mail og tlf.)

 • Så snart vi modtager disse oplysninger, udarbejder vi skødet. Skødet anmeldes herefter til tinglysning, så snart vi har modtaget tinglysningsafgiften. Underskrivelsen af skødet foregår ved hjælp af NemID. Læs mere om skøde her.  Skødepakken


  Pris fra 2.524,- det afhænger dog af jeres konkrete behov

  Hvad er et skøde?

  Man skelner mellem det man kalder et betinget og endeligt skøde:
   

  Betinget skøde

  Et skøde er betinget, når der i skødet er fastsat betingelser for handlens gennemførelse fra sælgers eller købers side – f.eks. at handlen fra sælgers side er betinget af købesummens betaling. Når et betinget skøde tinglyses, fastsætter tinglysningsretten en frist for, hvornår der senest skal være tinglyst endeligt skøde. Det er sjældent, at man anvender betinget skøde.
   

  Endeligt skøde

  Når betingelserne for handlen er opfyldt, laves et endeligt skøde. I den forbindelse skal der ske aflysning af de forpligtelser på ejendommen (f.eks. sælgers gæld i henhold til pantebreve). Indtil dette er sket, betegner man skødet som tinglyst med retsanmærkninger. Først når disse er slettet, kan købesummen frigives til sælger.
   

  Tinglysning og tinglysningsafgift

  Tinglysning af skøde på ejerboliger udløser som udgangspunkt en afgift med 0,6 % procent af købesummen med tillæg af kr. 1.660. For andre typer af ejendomme skal der betales 0,6 procent af købesummen eller af ejendomsværdien, hvis denne er højere, med tillæg af kr. 1.660. I begge tilfælde rundes op til nærmeste 100. kr. Se mere her : tinglysningsafgift og om tinglysning.
   

  Skilsmisseskøde

  Ved skilsmisse eller separation er det ikke ualmindeligt, at det aftales, at den ene part overtager den anden parts andel, og derved bliver ene-ejer af ejendommen. Et skilsmisseskøde fungerer derfor som et nyt skøde, der tinglyses i ejendommen. En nem, hurtig og effektiv løsning. Læs mere om skilsmisseskøde her.
   

  Skødeskrivning

  “Skødeskrivning” er et gammelt udtryk for at få lavet et skøde, fra en tid, hvor selve skrivningen af skødet var en større opgave. Det er idag et elektronisk dokument, der indsendes digitalt til tinglysningsretten, og udgør den offentlige registrering af en ejendoms ejerforhold. Der kan være mange oplysninger og forhold der skal være på plads for, at få en korrekt tinglysning af et skøde. Boligadvokat24 tinglyser mage skøder hver eneste dag, er eksperter i netop denne disciplin. skødeskrivning her.
   

  Stempelafgift

  Der skal betales stempelafgift (tinglysningsafgift) til staten, når der foretages tinglysning af visse typer dokumenter, herunder skøde, pantebreve, ejerpantebrev og servitutter. Der afregnes et fast gebyr på 1.660 kr. og et tillæg på enten 0%, 0,6% eller op til 1,5% af hhv. ejendommens værdi, eller 1,5% af ejerpantebrevets beløb. Læs mere om stempelafgifther.


  Gratis & uforpligtende samtale?

  Ring 71 99 00 24

  Tryg bolighandel


  • Advokatsamfundet

   Vi er medlem af Advokatsamfundet. Du er sikret uafhængig rådgivning. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

  • Boligadvokat priser

   Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris.

  • Skøder

   Skal du blot have oprettet og tinglyst et skøde, så klarer vi også dette. Skøde og tinglysning.

  • Landsdækkende Boligadvokat

   Vi er en online virksomhed, så hvis du skal bruge en billig boligadvokat i København, Odense, Aarhus, Roskilde, Hillerød eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig. Hele bolighandlen kan klares over telefon og e-mail i stedet for at mødes fysisk – med den spildtid det indebærer. Vi bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og leverer en klar og præcis rådgivning.

  Ingen Handel, Intet Salær
  Fuld køberpakke : 6.924 kr.

  71 99 00 24

  Gratis & Uforpligtende
  Samtale?

  Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
  så ringer vi til dig!

   
  Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
  +