Stempelafgift

Boligadvokat Jesper Graff

Stempelafgift ved skøde

Ved bolighandeler udarbejdes skødet, hvilket efterfølgende skal tinglyses. Tinglysningen kræver betaling af en stempelafgift til staten – dette kaldes også tinglysningsafgiften. Ved tinglysningen af dokumenter som eksempelvis skøde, pantebrev og ejerpantebreve kræver Tinglysningskontoret, at der betales en fast tinglysningsafgift på 1.660 kr. Det er som regel køber der står for betalingen af denne afgift.

Derudover betales der samtidig en anden stempelafgift, som afhænger af det pågældende dokument der skal tinglyses. Ved tinglysningen af skøder betales tinglysningsafgiften på 1.660 kr. samt 0,6 % af købesummen.
Vi har udarbejdet et skema der viser stempelafgiften på de forskellige dokumenter:Tabellen tager udgangspunkt i en ejendom til 2.000.000 kr.
DokumentAfgiftTotal
Tinglysning af skøde.1.660 kr. + 0,6 %13.660 kr.
Tinglysning af pantebrev.1.660 kr. + 1,5 %31.660 kr. Betales ved hver tinglysning af pantebrevet.
Tinglysningen af ejerpantebrev.1.660 kr. + 1,5 % af ejerpantebrevets størrelse9.160 kr.* ved ejerpantebrev på 500.000,- Betales kun ved første tinglysning.
Tinglysningen af servitutter og andre rettigheder.1.660 kr.1.660 kr. Ingen øvrige afgifter ved denne form for rettighed
Ved ejerpantebreve er afgiften 1.660 + 1,5 % af ejerpantebrevets størrelse.Gratis & uforpligtende samtale?

Ring 71 99 00 24

Tryg bolighandel


 • Advokatsamfundet

  Vi er medlem af Advokatsamfundet. Du er sikret uafhængig rådgivning. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

 • Boligadvokat priser

  Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris.

 • Skøder

  Skal du blot have oprettet og tinglyst et skøde, så klarer vi også dette. Skøde og tinglysning.

 • Landsdækkende Boligadvokat

  Vi er en online virksomhed, så hvis du skal bruge en billig boligadvokat i København, Odense, Aarhus, Roskilde, Hillerød eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig. Hele bolighandlen kan klares over telefon og e-mail i stedet for at mødes fysisk – med den spildtid det indebærer. Vi bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og leverer en klar og præcis rådgivning.

Ingen Handel, Intet Salær
Fuld køberpakke : 6.924 kr.

71 99 00 24

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

 
Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+