Skødeskrivning

Boligadvokat Jesper Graff

Hvad er et skøde?

Et skøde er det dokument, der sikrer dig ret til sælgers bolig. Uanset om du køber et hus, en ejerlejlighed eller en andelsbolig, er det nødvendigt med skødeskrivning. Skødet skal efterfølgende tinglyses, hvilket fungerer digitalt, og hertil skal tinglysningsafgiften betales. Når skødet bliver sendt til tinglysning, får køber tinglyst sin ejendomsret til den købte bolig, og overtagelsen af ejendommen er dermed officiel.

Der kan opstå flere situationer hvor et skøde gør sig relevant;
Ved køb af en ny ejendom.
Familieoverdragelse.
– Dødsfald.
Skilsmisse og seperation.

Hvad indholder skødet?

Et skøde indholder de grundlæggende oplysninger om handlen som:

– Adressen på ejendommen.
– Navn og CPR-nr. på køber og sælger.
– Overtagelsesdagen.
– Købesummen.
– Status på boligen.

Hvem kan skrive et skøde?

Skødeskrivning kan i bund og grund gøres af alle, det er dog ikke ensbetydende med, at alle bør gøre det. Der er helt særlige regler gældende omkring hvad et skøde skal indholde for, at det kan godkendes og tinglyses.

Se vores skøde pris her.


Gratis & uforpligtende samtale?

Ring 71 99 00 24

Hvorfor Boligadvokat24?


 • Advokatsamfundet

  Vi er medlem af Advokatsamfundet. Du er sikret uafhængig rådgivning. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

 • BOLIGadvokat priser

  Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris.

 • Skøder

  Skal du blot have oprettet og tinglyst et skøde, så klarer vi også dette. Skøde og tinglysning.

 • Landsdækkende BOLIGadvokat

  Vi er en online virksomhed, så hvis du skal bruge en billig boligadvokat i København, Odense, Aarhus, Roskilde, Hillerød eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig. Hele bolighandlen kan klares over telefon og e-mail i stedet for at mødes fysisk – med den spildtid det indebærer. Vi bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og leverer en klar og præcis rådgivning.

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

71 99 00 24

Fuld køberpakke
6.924,- inkl. moms

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+