Testamente for enlige med eller uden børnHvis du ikke har børn, kan du testamentere arven efter dig præcis efter dit ønske. Der er nemlig i så fald ikke tvangsarvinger, der er berettiget til en bestemt procentdel af din arv.

Hvis du ikke laver testamente vil arven efter dig tilfalde dine forældre, og hvis de ikke længere lever, vil arven tilfalde dine søskende ellers deres børn. I det tilfælde du hverken har forældre eller søskende, er det dine bedsteforældre eller deres børn, der arver som de næste i rækken. Denne arverækkefølge følger direkte af arveloven.


Hvis du ønsker at tildele arven nogen andre (eksempelvis en velgørende organisation), kan dette kun gøres ved at oprette et testamente til fordel for dem, som du ønsker skal arve dig. Ingen af arvingerne fra ovennævnte arverækkefølge er tvangsarvinger, og du kan derfor testamentere hele din arv, præcis som du ønsker.


I det tilfælde du har børn kan du alene testere 75 % af din arv, som du ønsker, mens de sidste 25 % falder i arv til dine børn.


Du kan tillige sikre, at arven til dine børn kommer til at tilhøre dem som særeje, så de ikke skal dele arven efter dig med deres ægtefælle i tilfælde af separation eller skilsmisse.


Derudover kan du tillige øremærke dine ting til de forskellige arvinger, hvis du fx har et bestemt aktiv, som du ønsker skal falde i arv til en bestemt person.


Ring for en Gratis & Uforpligtende samtale

71 99 00 24

Ingen Handel, Intet Salær
Fuld køberpakke : 6.924 kr.

71 99 00 24

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+