Velkommen hos boligadvokaterne

Boligadvokat
Vi kan rådgive dig omkring hele bolighandlen lige fra forhandling af købsprisen, advokatforbehold, købsaftale, tilstandsrapport, ejerskifteforsikring til tinglysning af skøde og refusionsopgørelse.

Undgå ubehagelige overraskelser og store advokatregninger;
Kontakt Boligadvokat24 på 71 99 00 24 
badvo1Ingen handel – Intet salær!
Hvis du mod forventning ikke gennemfører bolighandlen – så skal du heller ikke betale.
badvo1100% Boligadvokat
Med rent fokus på bolighandler og køberrådgivning får du den bedste value for money på markedet. Vi er certificeret Boligadvokat.
badvo124 timers rådgivning!
Har du travlt? Hvis du skal træffe hurtig beslutning i købsprocessen, kan vi gennemgå købsaftalen indenfor 24 timer efter modtagelse.
badvo1Tilfredshedsgaranti
Er du ikke tilfreds med vores sagsbehandling og rådgivning, får du pengene tilbage! For Boligadvokat24.dk er din tilfredshed det eneste pejlemærke for succes, og derfor stiller vi en tilfredshedsgaranti.

Boligadvokat Priser

Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris. Læs mere om vores Boligadvokat priser.

Landsdækkende Boligadvokat

Vi er en online virksomhed, så hvis du skal bruge en billig boligadvokat i København, Odense, Aarhus, Aalborg eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig. Hele bolighandlen kan klares over telefon og e-mail i stedet for at mødes fysisk – med den spildtid det indebærer. Vi bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og levere en klar og præcis rådgivning.

Advokatsamfundet

Vi er medlem af Advokatsamfundet og er uafhængige boligadvokater, og vi holder os løbende opdaterede ift. gældende lovgivning

Skøder

Skal du blot have oprettet og tinglyst et skøde, så klarer vi også dette.Skøde og tinglysning.