Boligadvokat til villakøb

Jesper Graff fra Boligadvokat24

Køb af villa – dette skal du vide

Skal du købe en villa er der en række forhold og dokumenter, man som køber skal være opmærksom på. Typisk er der to dokumenter ud af mange, der udgør kernen i en villa-handel:

Sælgers købsaftale

Sælger er ansvarlig for at købsaftalen er udarbejdet, derfor er det en tommelfingerregel at din boligadvokat sørger for, at indsætte et advokatforbehold inden den endelige aftale.

Med et advokatforbehold i købsaftalen kan køber trække sig tilbage fra handlen omkostningsfrit, selv efter begge parters underskrift, hvis køber skulle fortryde. Vi anbefaler at man altid sikre sig et advokatforbehold ved køb af boliger, da der under handlen kan opstå forskellige uforudsigelige begivenheder, som dødsfald mv.

Købsaftalen indeholder en mængde af vigtige informationer relateret til handel, derudover anbefales det at man sikre sig en ejerskifteforsikring. På netop en villa kan der opstå situationer, eller fejl og mangler ved ejendommen, der kan vise sig at koste flere hundrede tusinde kroner, at få rettet op på. Her er en ejerskifteforsikring en vital sikring mod sådanne situationer.

Tilstandsrapporten

Tilstandsrapporten er også afgørende, både som indikator for boligens stand, såvel som basis for ejerskifteforsikringens dækning. Se mere om tilstandsrapport, og ejerskifteforsikring.

Afslutningsvis opridses alle handlens dokumenter i købsaftalen, det er ikke ualmindeligt at dette består af 30 – 40 dokumenter, hvor alle informationer kan være afgørende for bolighandlen.


Derfor er en boligadvokat en god idét

Som boligadvokat er det vores job at sikre, at du kommer igennem handlen med den bedste aftale. Inden man tager den store beslutning om at købe huset, kan det være en fordel, med den rigtige rådgivning. Da en ejendomsmægler er en sælgers mand og blandt andet har til opgave, at rådgive sælgeren igennem handlen, efterlader dette dig som køber, på egne ben, derfor er det en god idé at alliere sig med en boligadvokat, der kan varetage dine interesser og sørge for, at du får mest ud af handlen.


Lad os om papirarbejdet

 • Vi gennemgår købsaftalen og handlens dokumenter, og gennemgår derefter handlen med dig.
 • Vi sørger for at deadlines overholdes, og tager os af skødet og tinglysningen af ejendommen.
 • Hvis der er økonomiske eller juridiske risici ved handlen, sørger vi for at de afdækkes bedst muligt.
 • Alt dette vil foregå i tæt dialog og vil vi sørge for, at du er opdateret igennem hele handlen.

 • Med andre ord er vi først færdige, når vi har fulgt handlen til døren.


  Gratis & uforpligtende samtale?

  Ring 71 99 00 24

  Tryg bolighandel


  • Advokatsamfundet

   Vi er medlem af Advokatsamfundet. Du er sikret uafhængig rådgivning. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

  • Boligadvokat priser

   Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris.

  • Skøder

   Skal du blot have oprettet og tinglyst et skøde, så klarer vi også dette. Skøde og tinglysning.

  • Landsdækkende Boligadvokat

   Vi er en online virksomhed, så hvis du skal bruge en billig boligadvokat i København, Odense, Aarhus, Roskilde, Hillerød eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig. Hele bolighandlen kan klares over telefon og e-mail i stedet for at mødes fysisk – med den spildtid det indebærer. Vi bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og leverer en klar og præcis rådgivning.

  Ingen Handel, Intet Salær
  Fuld køberpakke : 6.924 kr.

  71 99 00 24

  Gratis & Uforpligtende
  Samtale?

  Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
  så ringer vi til dig!

   
  Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
  +