Boligadvokat til villakøb

Boligadvokat Jesper Graff

KØB AF VILLA

Skal du købe en villa er der en række forhold og dokumenter, man som køber skal være opmærksom på. Typisk er der to dokumenter ud af mange, der udgør kernen i en villa-handel:

Sælgers købsaftale

Det er typisk sælgers ejendomsmægler der har udarbejdet købsaftalen. Derfor er det vigtigt tjekke op på, om der indsat et advokatforbehold.

Et advokatforbehold tillader køberen at trække sig tilbage fra handlen omkostningsfrit efter at begge parter har underskrevet, hvis køberen skulle fortryde. Vi anbefaler at man altid sikre sig et advokatforbehold ved køb af boliger.

Derudover indeholder købsaftalen mange vigtige elementer, og for en villa vil det ofte være vigtigt, at sikre sig en ejerskifteforsikring. På netop en villa kan der opstå situationer, eller fejl og mangler ved ejendommen, der kan koste flere hundrede tusinde kroner. Her er en ejerskifteforsikring en vital sikring mod sådanne situationer.

Tilstandsrapporten

Tilstandsrapporten er også afgørende, både som indikator for boligens stand, såvel som basis for ejerskifteforsikringens dækning. Se mere om tilstandsrapport, og ejerskifteforsikring.

Til sidst i købsaftalen opridses alle handlens dokumenter (ofte 30 – 40 dokumenter), som alle kan have betydning for dig som køber.


DERFOR ER EN BOLIGADVOKAT EN GOD IDE

Som boligadvokat er det vores job at sikre, at du kommer i gennem handlen med den bedste aftale. Inden man tager den store beslutning om at købe huset, kan det være en fordel, med den rigtige rådgivning. Da en ejendomsmæglers funktion er, at rådgive sælgeren i gennem handlen, er det en god idé at have en boligadvokat ved sin side.


LAD OS OM PAPIRARBEJDET

– Vi gennemgår købsaftalen og handlens dokumenter, og gennemgår derefter handlen med dig.
– Vi sørger for at deadlines overholdes, og tager os af skødet og tinglysningen af ejendommen.
– Hvis der er økonomiske eller juridiske risici ved handlen, sørger vi for at de afdækkes bedst muligt.
– Alt dette vil foregå i tæt dialog og vil vi sørge for, at du er opdateret i gennem hele handlen.

Med andre ord er vi først færdige, når vi har fulgt handlen til døren.


Gratis & uforpligtende samtale?

Ring 71 99 00 24

Hvorfor Boligadvokat24?


 • Advokatsamfundet

  Vi er medlem af Advokatsamfundet. Du er sikret uafhængig rådgivning. Vi er specialiserede rådgivere inden for bolighandler og er altid opdaterede i forhold til gældende lovgivning.

 • BOLIGadvokat priser

  Der kan være stor forskel på, hvor meget hjælp du har brug for. Vores udgangspunkt er, at du får en fast lav pris, du nemt kan forholde dig til. Der kommer ingen overraskelser i processen, og vi sørger for at alle deadlines overholdes til punkt og prikke. Ring til os og få en snak om netop dine behov – så får du en fast lav pris.

 • Skøder

  Skal du blot have oprettet og tinglyst et skøde, så klarer vi også dette. Skøde og tinglysning.

 • Landsdækkende BOLIGadvokat

  Vi er en online virksomhed, så hvis du skal bruge en billig boligadvokat i København, Odense, Aarhus, Roskilde, Hillerød eller andre steder i landet, kan vi hjælpe dig. Hele bolighandlen kan klares over telefon og e-mail i stedet for at mødes fysisk – med den spildtid det indebærer. Vi bruger tiden på at sætte os grundigt ind i din sag og leverer en klar og præcis rådgivning.

Gratis & Uforpligtende
Samtale?

71 99 00 24

Fuld køberpakke
6.924,- inkl. moms

Vi er lukket nu, men indtast dit navn og tlfnr,
så ringer vi til dig!

Fuld køberpakke 6.924,-Ring 71 99 00 24
+